usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool CTLC MIDI I-Basic 36V (2x18V) Li-Ion accu stofzuiger body - 3100l/min

Festool CTLC MIDI I-Basic 36V (2x18V) Li-Ion accu stofzuiger body - 3100l/min

428,29

975,99

428,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Festool CTLC MIDI I-Basic Accu bouwstofzuiger: waar kracht en vrijheid elkaar ontmoeten
      Stel je voor dat je de vrijheid hebt om overal te werken zonder beperkt te worden door snoeren, en tegelijkertijd kunt rekenen op de kracht en betrouwbaarheid die je van professioneel gereedschap verwacht. De Festool CTLC MIDI I-Basic 36V (2x18V) Li-Ion accu stofzuiger body geeft precies dat. Met een indrukwekkend voltage van 36 Volt en een tankinhoud van 15 liter tilt deze bouwstofzuiger je werk naar een hoger niveau. Niet te verwaarlozen is de stofklasse L-certificering, wat betekent dat je verzekerd bent van een gezonde werkomgeving door een hoog niveau van stofopname. De afmetingen, met een hoogte van 49 centimeter en een breedte van 32 centimeter, zorgen ervoor dat deze krachtpatser verrassend compact is. Dit type stofzuiger, gespecialiseerd voor accugebruik, biedt uitzonderlijke mobiliteit zonder in te leveren op prestaties, ideaal voor professionals die zowel flexibiliteit als efficiëntie waarderen.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Veilig en duurzaam werken staat voorop bij de Festool CTLC MIDI I-Basic 36V accu bouwstofzuiger. Het voldoet aan de L-klasse stofnormen, wat betekent dat je verzekerd bent van het efficiënt opruimen van fijne stofdeeltjes, wat jouw werkplek niet alleen veiliger maar ook gezonder maakt. Bovendien, dankzij de krachtige Li-Ion accu, behoort de frustratie van kabels die in de weg liggen of het zoeken naar stroombronnen tot het verleden. Deze stofzuiger is niet alleen een duurzame keuze vanwege zijn lange levensduur, maar ook omdat het je in staat stelt om op een milieuvriendelijkere manier te werken door het minimaliseren van afval en elektriciteitsgebruik. Betrouwbaarheid is een ander kernwoord; de geïntegreerde technologie verzekert een constant hoog prestatieniveau, waardoor je kunt vertrouwen op deze stofzuiger voor elke klus.

      Shop slim, werk efficiënt
      Het kiezen voor de Festool CTLC MIDI I-Basic 36V bij onze webshop staat niet alleen garant voor het in huis halen van een topapparaat, maar betekent ook dat je profiteert van onze ongeëvenaarde service. Met snelle levering krijg je jouw essentiële gereedschap snel in huis, zodat je geen werkdag hoeft te missen. Ons groot assortiment staat garant voor een one-stop-shop ervaring; wat je ook nodig hebt voor je project, je vindt het bij ons. Daarnaast geniet je van scherpe prijzen, wat betekent dat je niet alleen investeert in kwaliteit, maar dit ook doet op een economisch verantwoorde manier. Gun jezelf de combinatie van premium gereedschap en superieure ondersteuning, en zie hoe je werkprocessen naar een hoger niveau getild worden.

      Type stofzuiger

      Alleszuiger

      Stofklasse

      L-klasse

      Voltage

      36

      Hoogte (Product)

      49 cm

      Breedte (Product)

      32 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Nat & droog zuigen

      Nee

      Gewicht (Product)

      15.2 kg

      Werkt op

      Accu

      Tank inhoud

      15 l

      EAN

      4014549394472

      1x High Performance standaard filter
      1x SELFCLEAN filterzak SC-FIS-CT
      1x Afzuigslang glad Ø 27/32 x 3,5 m-AS/CTR
      1x Slangdepot
      1x SYS-Dock met T-LOC-functie
      1x Stofafzuiger-afstandbediening CT-F I

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.