usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool BP 18 Li 18V Li-Ion accu - 4,0Ah

★★★★★

4.7 / 5

3 reviews

Festool BP 18 Li 18V Li-Ion accu - 4,0Ah
105,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool BP 18 Li 18V Li-Ion accu: onmisbaar voor elke klus

      Stel je voor: je staat op het punt om aan een klus te beginnen en je accu laat je in de steek. Gelukkig is dat scenario verleden tijd met de Festool BP 18 Li 18V Li-Ion accu. Deze accu is niet alleen licht als een veertje, met nog geen 600 gram, maar ook 50% compacter dan de standaard. Dat maakt hem een ware krachtpatser voor elke situatie. Sterker nog, dankzij de geavanceerde Li-HighPower celtechnologie levert deze accu vol vermogen bij elke toepassing. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de accucellen uiterst duurzaam, dankzij hun hoge stroomweerstand. Maar Festool denkt ook aan je gemak. Met de Bluetooth-connectiviteit start je mobiele stofzuiger automatisch op zodra je begint — simpel, slim, en effectief. Dus, draadloze vrijheid in jouw werkplaats wordt werkelijkheid met de BP 18 Li 4,0 HPC-ASI accu.

      Veilig en gebruiksvriendelijk: accuwerken opnieuw gedefinieerd

      Festool heeft met deze accu werkelijk aan alles gedacht. Comfort tijdens lange werkuren is gegarandeerd, dankzij het lichte gewicht en compacte formaat. De automatische stofafzuiging via Bluetooth zorgt voor een schone werkomgeving, belangrijk voor jouw gezondheid. Dit maakt de BP 18 Li 18V ideaal voor zowel de hobbyklusser als de professionele vakman die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap dat elke klus aan kan. Gecombineerd met Festool's all-inclusive service, kun je met een gerust hart aan de slag. Je bent volledig verzekerd, waardoor je je puur kunt focussen op wat je het beste doet: vakwerk leveren.

      Waarom niet nu beginnen met Festool?

      De perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid, dat is wat de Festool BP 18 Li 18V Li-Ion accu biedt. Licht, compact en klaar voor elke uitdaging, met de betrouwbaarheid van Festool's all-inclusive service. Fixami staat volledig achter dit topproduct. Als officiële dealer van topmerken bieden we je niet alleen scherpe prijzen, maar ook deskundig advies en snelle levering. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om je gereedschap naar een hoger niveau te tillen met de superieure technologie en kwaliteit van Festool, en alles wat je project ook moge zijn, beter te maken met Fixami.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      4

      Gewicht (Product)

      0.6 kg

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      4014549351277

      1x Festool BP 18 Li 4,0 HPC-ASI Accu

    Reviews

    4.7 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster