usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool 500124 216x2,3x30 W36 Cirkelzaagblad - 216 x 30 x T36 - Hout

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Festool 500124 216x2,3x30 W36 Cirkelzaagblad - 216 x 30 x T36 - Hout
70,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

      Festool cirkelzaagblad – Perfect voor elke houtbewerkingsklus

      Bij het werken aan houtprojecten is de keuze van het juiste gereedschap cruciaal voor een goede afwerking. Het Festool 500124 cirkelzaagblad met 36 tanden is speciaal ontworpen om jou die fijne en nauwkeurige sneden te leveren die essentieel zijn voor vakwerk. Met een diameter van 216 millimeter en een asgat van 30 millimeter, past dit zaagblad op een breed scala aan zaagmachines, waardoor het een veelzijdige keuze is voor allerlei houtbewerkingsprojecten. De constructie van dit blad belooft niet enkel precisie maar ook duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van een langdurig scherpe snede, ook na herhaaldelijk gebruik. Dit cirkelzaagblad reflecteert de standaard van Festool, een gerenommeerd merk dat bekend staat om het leveren van hoogwaardige en betrouwbare gereedschappen voor professionals en doe-het-zelvers.

      Zagen als een pro, met zorg voor veiligheid

      Met dit Festool cirkelzaagblad kun je zelfverzekerd en veilig te werk gaan. Of je nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, dit zaagblad biedt je de mogelijkheid om met precisie te zagen in verschillende houtsoorten. Door de combinatie van het aantal tanden en de optimale afmetingen, is het blad ideaal voor zowel grove als fijne zaagklussen. Het maskeert de uitdagingen van houtbewerking en maakt elk project toegankelijk en realiseerbaar. Veiligheid staat voorop, en dankzij de robuuste constructie en het ontwerp van het blad, kun je rekenen op een stabiele en gecontroleerde zaagervaring, wat essentieel is voor zowel de afwerking van je project als jouw persoonlijke veiligheid.

      Waarom kiezen voor Fixami?

      Bij Fixami begrijpen we dat elke klusser zijn gereedschap zorgvuldig kiest. Dat is waarom we alleen de beste tools aanbieden, zoals het Festool 500124 cirkelzaagblad, waarvan de precisie en duurzaamheid in lijn zijn met onze belofte voor kwaliteit. Zowel online als in onze showroom staan we klaar met deskundig advies om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met een assortiment dat de beste merken bevat en de garantie van scherpe online prijzen en snelle levering, zet Fixami die extra stap zodat jouw project niet alleen een start krijgt, maar ook een professioneel niveau bereikt. Voor iedere klusser, voor elk project, Fixami is er om jou "beter te maken" met topgereedschap.

      Asgat meting

      30 mm

      Geschikt voor materiaal

      Hout

      Aantal tanden

      36T

      Diameter

      216

      EAN

      4014549212233

      Artikelnummer

      177403

      1x Festool 500124 cirkelzaagblad

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster