usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool 499077 STF D90/6 P40 RU2/50 Schuurschijf - 90 x P40 (50st)

Festool 499077 STF D90/6 P40 RU2/50 Schuurschijf - 90 x P40 (50st)
27,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 499077 Excentrische schuurvellen, maak kennis met grootsheid
      Maak je gereedschapskist compleet met de Festool 499077 STF D90/6 P40 RU2/50 Schuurschijven; jouw nieuwe beste vriend als het gaat om het aanpakken van de ruwste klussen. Met een indrukwekkende diameter van 90 millimeter en een korrelgrootte van 40, zijn deze schuurvellen ontworpen om effectief en efficiënt grove oppervlakken glad te strijken. Festool, de fabrikant van deze hoogwaardige schuurschijven, staat bekend om haar duurzame en kwalitatief sterke gereedschappen, dus je weet dat je op deze schuurvellen kunt vertrouwen. Specifiek ontwikkeld voor gebruik met excenterschuurmachines, bieden deze schuurschijven een uniform schuurresultaat zonder compromissen. Het pakket bevat 50 schuurschijven van 90 bij 90 millimeter, klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om houtbewerking, metaalvoorbereiding of iets daartussenin, deze schuurschijven zijn jouw partner in crime.

      Een veilige haven voor iedere schuurklus
      Veiligheid en duurzaamheid staan op de eerste plaats wanneer je werkt met machines en gereedschappen. De Festool 499077 STF D90/6 P40 RU2/50 Schuurschijf is ontwikkeld met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Het grove korreltype zorgt niet alleen voor een effectieve afname van materiaal, maar ook voor een vermindering van de stofproductie. Dit betekent dat je werkruimte schoner blijft en je gezondheid beter beschermd wordt. Festool's inzet voor duurzaamheid zorgt ervoor dat hun producten betrouwbaar zijn en lang meegaan. Vertrouw op deze schuurschijven voor je meest intensieve projecten; ze laten je niet in de steek. Want dankzij hun hoogwaardige constructie en het feit dat ze specifiek zijn ontworpen voor gebruik met excenterschuurmachines, kun je rekenen op superieure prestaties en minimale slijtage.

      Jouw projecten verdienen het beste, net als jij
      Ben je klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen? Met de Festool 499077 STF D90/6 P40 RU2/50 Schuurschijf maak je een stap in de juiste richting. En wanneer je kiest voor onze webshop, geniet je van niet alleen scherpe prijzen maar ook een razendsnelle levering. We begrijpen dat timing alles is in jouw projecten en daarom zetten we ons in om jou zo snel mogelijk te voorzien van jouw benodigde gereedschap. En als je nog vragen hebt of specifieke behoeften, staat onze vriendelijke service altijd paraat om je met open armen te ontvangen. Ontdek waarom zoveel professionals en doe-het-zelvers kiezen voor onze combinatie van kwaliteit, prijs, en service. Jouw projecten verdienen het beste, en dat is precies wat wij bieden.

      Geschikt voor machine

      Excenterschuurmachine

      Korreltype

      Grof

      Breedte (Product)

      90 mm

      Diameter

      90

      Korrelgrootte

      40

      Aantal stuks

      50

      Lengte (Product)

      90 mm

      EAN

      4014549180136

      50x Festool schuurschijf

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.