usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool 205767 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 52T - Aluminium

Festool 205767 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 52T - Aluminium
96,29
81,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 205767 Cirkelzaagblad voor kunststof en PVC: perfectie in elke snede

      Denk je eraan om je DIY-project naar een hoger niveau te tillen of misschien aan een professioneel project te beginnen dat kunststof en PVC snijden omvat? Laat ons je voorstellen aan het Festool 205767 cirkelzaagblad, jouw nieuwe beste vriend in je gereedschapskist. Dit zaagblad is niet zomaar een stuk gereedschap; het is jouw toegangspoort tot ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. Met een diameter van 168 millimeter en 52 vlijmscherpe tanden is dit zaagblad speciaal ontworpen voor het zagen van kunststof en PVC, waardoor je elke keer weer perfecte sneden krijgt. Het heeft een asgat van 20 millimeter, waardoor het compatibel is met diverse zaagmachines. Festool, bekend om zijn oog voor detail en kwaliteit, staat garant voor een zaagblad dat is gemaakt om te presteren.

      Zaaggemak en veiligheid, hand in hand

      Werken met kunststof en PVC vereist precisie, en dat is precies wat het Festool 205767 cirkelzaagblad biedt. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, dit zaagblad maakt je werk niet alleen gemakkelijker maar ook veiliger. Door de optimale snijprestatie zijn ruwe randen en vervelende naslijpwerkzaamheden verleden tijd. Je krijgt zuivere, gladde snedes, wat je materiaalverbruik efficiënter maakt en het risico op ongevallen vermindert. Daarnaast is het zaagblad ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over complexe instellingen of montage. Kortom, dit cirkelzaagblad is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en efficiency in zijn werk.

      Zoek je topgereedschap? Vind je antwoord bij Fixami!

      We begrijpen dat je als klusser, professional of doe-het-zelver op zoek bent naar gereedschap dat niet alleen aan je eisen voldoet, maar je ook inspireert om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Met het Festool 205767 cirkelzaagblad krijg je die ervaring: een combinatie van precisie, efficiëntie, en veiligheid. En bij Fixami staan we klaar om je daarbij te ondersteunen. Met onze selectie van topmerken, inclusief Festool, bieden we je niet alleen scherpe online prijzen en snelle levering, maar ook gratis professioneel advies. Dus waarom wachten? Maak je gereedschapscollectie compleet en begin met het realiseren van je projecten op een manier die alleen maar kan met kwaliteit van Fixami.

      Asgat meting

      20 mm

      Aantal tanden

      52T

      Diameter

      168

      Geschikt voor materiaal

      Kunststof, PVC

      EAN

      4014549390412

      1x Festool F/FA 52 ALUMINIUM/PLASTICS HW zaagblad

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.