usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool 205765 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 42T - Hout

Festool 205765 Cirkelzaagblad - HW 168x1,8x20 - 42T - Hout
78,49
63,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool 205765 cirkelzaagblad - Een scherpe keuze voor houtbewerking

      Duik je in de wereld van houtbewerking, dan weet je dat elk detail telt. De Festool 205765 cirkelzaagblad maakt deze precisieklussen een fluitje van een cent. Met zijn doordachte ontwerp en 42 fijngetande uiteinden, snijdt dit blad door hout als boter, waardoor je elke keer weer verzekerd bent van een gladde, nauwkeurige snede. Met een diameter van 168 millimeter is het een veelzijdige kompaan voor diverse zaagklussen, terwijl het 20 millimeter asgat ervoor zorgt dat het op vele cirkelzagen past. Dit is Festool's belofte aan jou: professionele kwaliteit die ook voor de ambitieuze doe-het-zelver binnen handbereik ligt.

      Veilig en nauwkeurig werken op jouw manier

      Zowel nieuwkomers in de doe-het-zelf wereld als ervaren houtbewerkers zullen de gebruiksvriendelijkheid van dit cirkelzaagblad waarderen. Het maakt niet uit of je kleine precieze sneden maakt of grotere stukken hout doorzaagt, dit blad blijft koersvast zonder teveel druk uit te oefenen. Festool verzekert niet alleen topprestaties maar ook veiligheid, een belangrijk aspect voor elke klusser. Ongeacht jouw vaardigheidsniveau, het Festool 205765 cirkelzaagblad stelt je in staat om je projecten naar een hoger niveau te tillen met vertrouwen en precisie.

      Waarom kiezen voor Festool bij Fixami?

      De Festool 205765 bewijst eens te meer waarom Festool een betrouwbare partner is voor iedereen die graag met hout werkt. De precisie en betrouwbaarheid van dit zaagblad zijn maar een voorbeeld van hoe Festool haar expertise inzet voor jouw klus succes. Bij Fixami vind je dit topper zaagblad tegen scherpe prijzen, ondersteund door snel advies van onze specialisten en snelle levering. Bovendien, als officiële dealer van topmerken, garanderen we authenticiteit en kwaliteit voor al je gereedschapsbehoeften. Klaar om jouw houtbewerkingsprojecten naar een nieuw niveau te tillen? Met Fixami en Festool is succes gegarandeerd!

      Asgat meting

      20 mm

      Geschikt voor materiaal

      Hout

      Diameter

      168

      Aantal tanden

      42T

      EAN

      4014549390382

      1x Festool WD42 WOOD FINE CUT HW zaagblad

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.