usp1
usp2
usp3

NL

FR

Femi Jobline DIGIMAX 16F PRO Floor Digitaal kolomboormachine 16mm 1100W

Femi Jobline DIGIMAX 16F PRO Floor Digitaal kolomboormachine 16mm 1100W
Outlet
1.144,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Femi 8086138 Kolomboormachine: jouw partner in precisie
      Maak kennis met de Femi Jobline DIGIMAX 16F PRO Floor Digitaal kolomboormachine 16mm 1100W, jouw nieuwe maatje in de werkplaats als precisie en veelzijdigheid top of mind zijn. Uitgerust met een digitaal display die jou niet alleen de exacte rotatiesnelheid laat zien, maar je ook in staat stelt om deze met het grootste gemak aan te passen. Of je nu dikke of dunne materialen doorboort, de aanpasbare snelheidsregeling zorgt ervoor dat jij de klus met precisie afmaakt. Plus, met de gegradueerde staaf stel je de boordiepte tot op de millimeter nauwkeurig in, tot 20 mm, voor herhaalde bewerkingen zonder gedoe. De boorcapaciteit van Ø16mm en de afstand tussen de spindel en kolom van 215 mm betekenen dat geen project te groot of te klein is. En de kers op de taart? De slimme snelspanboorhouder en het veilige plexiglas deksel. Dit apparaat biedt niet alleen precisie, maar ook comfort en gemak met zijn ergonomische handgreep, laserrichtapparaat, LED-lamp en boordiepte-indicator, omarm het ultieme gemak.

      Veiligheid en duurzaamheid first
      Veiligheid en een duurzaam gebruik staan bij de Femi Jobline DIGIMAX 16F PRO Floor Digitaal kolomboormachine hoog in het vaandel. Dankzij de microschakelaarbeveiliging werk je altijd met een gerust hart, wetende dat jouw veiligheid gewaarborgd is. Het plexiglas deksel biedt niet alleen extra veiligheid maar zorgt ook dat je met precisie kunt werken zonder risico’s. De stevige werktafel met de mogelijkheid tot het monteren van een bankschroef, maakt elk project stabieler en nauwkeuriger. Da’s pas echt werken met een gerust hart en met respect voor je gereedschap en jezelf. Met deze kolomboormachine bewijs je dat duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan met topprestaties. Neem geen genoegen met minder en zet de standaard in jouw werkplaats.

      Haal het beste in huis met snelle levering en scherpe prijzen
      Waar wacht je nog op? Met de Femi Jobline DIGIMAX 16F PRO Floor Digitaal kolomboormachine haal je niet enkel een stuk topgereedschap in huis, maar ook de zekerheid van een aankoop bij een webshop die jouw taal spreekt. Verwacht snelle levering, zodat je direct met jouw projecten aan de slag kunt. Da's nog niet alles; we begrijpen als geen ander dat je meer wilt voor minder. Daarom bieden we je scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of service. Laat de kans om jouw werkplaats naar een hoger niveau te tillen niet liggen en voeg dit machtige stuk gereedschap toe aan je collectie. Ultiem gemak, precisie en de beste voorwaarden voor jou, de kei in het vak. Grijp die kans!

      EAN

      8025191806516

      Artikelnummer

      343656

      Laser
      Led
      bankschroef
      Ergonomische knop

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.