usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel - 2000W

★★★★★

4.5 / 5

4 reviews

Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi Badkamerkachel - 2000W
80,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Verwarm je ochtenden met de EUROM Sani-Wall-Heat 2000 badkamerkachels
      Stel je voor: je wordt wakker op een ijzige winterochtend, en terwijl je nog in bed ligt, bereid je alvast je warme toevluchtsoord voor. Klinkt als een droom? Niet met de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi. Met een flinke dosis vermogen van 2000 Watt en de magie van een keramisch element, zorgt deze badkamerkachel ervoor dat jouw badkamer snel en efficiënt op temperatuur komt. Voeg daar een handige app-bediening aan toe, en je hebt de luxe om je dag te beginnen in een heerlijk verwarmde badkamer zonder dat je een voet buiten je bed hoeft te zetten. En dat is nog maar het begin. Dankzij de ingebouwde thermostaat en verschillende standen kies je altijd de juiste warmte voor elke situatie. Alsof dat niet genoeg was, zorgt de weektimer ervoor dat de kachel weet wanneer hij aan de slag moet. Dit maakt de Eurom Sani-Wall-Heat een zorgeloze held in elke badkamer.

      Veiligheid en duurzaamheid in een stijlvol jasje
      Bij de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi draait alles om warmte met een gerust hart. We weten dat een elektrische kachel in de badkamer een veiligheidsbewuste keuze vereist. Daarom komt dit model met een IPX2 waarde, wat betekent dat het beschermd is tegen druppelend water. Voeg daar een oververhittingsbeveiliging aan toe, en je krijgt een veilig warmtefort voor elke dag. Maar deze badkamerkachel denkt niet alleen aan je comfort en veiligheid. De slimme functies zoals de programmeerbare weektimer dragen bij aan een duurzaam gebruik van energie. Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van warmte wanneer nodig, terwijl je je ecologische voetafdruk en energierekening in de gaten houdt. Een perfecte balans tussen comfort, veiligheid en duurzaamheid, dat is waar de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi voor staat.

      Waarom nu kiezen voor de EUROM Sani-Wall-Heat 2000 in onze webshop
      Wanneer je besluit de Eurom Sani-Wall-Heat 2000 Wifi bij ons aan te schaffen, stap je niet alleen over op een nieuwe tier van comfort, maar ook van service. Met een garantie op snelle levering en scherpe prijzen, zorgen we ervoor dat jouw overgang naar warmere ochtenden zo vlot en voordelig mogelijk verloopt. Maar dat is niet alles. Wij staan bekend om onze vriendelijke service, altijd klaar om je te helpen bij je keuze of vragen na je aankoop. Van uitgebreid advies tot de aftercare die je verdient, wij zijn er voor je. Voeg daar ons groot assortiment aan toe, en je zult zien dat wij niet alleen de EUROM Sani-Wall-Heat 2000 Wifi aanbieden, maar ook een oplossing voor al jouw warming-up behoeften deze winter. Kies voor comfort. Kies voor ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Snoerlengte (meting)

      1.6 m

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Display

      Ja

      Afstandsbediening

      Ja

      Aantal standen

      2

      Hoogte (Product)

      18.9 cm

      Lengte (Product)

      10 cm

      Model

      Hangend

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Gewicht (Product)

      2.4 kg

      Breedte (Product)

      56.3 cm

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      IP waarde

      IPX2

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415343007

      1x EUROM Sani-Wall-Heat 2000 Badkamerkachel

    Reviews

    4.5 / 5

    ★★★★★

    4 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster

      Geselecteerd voor jou