usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W

Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel - 400W
219,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Profiteer nu van de korting, OP is OP.
      Profiteer nu van de korting, OP is OP.
      Warmte in stijl met de Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel
      Op die koude ochtenden, wanneer je de warmte van je bed hebt verruild voor de frisheid van de badkamer, is er niets prettiger dan een aangename temperatuur die je verwelkomt. De Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachels zijn hier de perfecte oplossing voor. Als een ware pionier van comfort, markeert deze badkamerkachel het begin van een nieuwe dag met een uitnodigende warmte. De Eurom Sani 400, een stoer en elegant zwart infrarood paneel, is niet zomaar een verwarmingstoestel. Met zijn vermogen van 400 Watt richt het zijn warmtestralen specifiek op jou, waardoor je direct wordt omhuld met een deken van warmte. Dit is ideaal voor die momenten net na een douche of bad wanneer je het meest kwetsbaar bent voor de kou. Maar het meest indrukwekkende aspect van dit apparaat is misschien wel de mogelijkheid om het met een app te besturen. Vooruit plannen wordt een eitje; zet de kachel aan voordat je de badkamer betreedt en stap een ruimte binnen die precies de juiste temperatuur heeft. Bovendien biedt het plaats aan twee roestvrijstalen beugels – ideaal om je handdoek te verwarmen terwijl jij je verwarmt aan de stralen van de Eurom.

      Zorgeloos verwarmen
      De Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel is ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Uitgerust met een ingebouwde thermostaat en een timer, biedt het je volledige controle over wanneer en hoe de badkamer wordt verwarmd. Dit zorgt niet alleen voor comfort op maat, maar voorkomt ook onnodig energieverbruik. Daarnaast draagt de oververhittingsbeveiliging bij aan jouw veiligheid door ervoor te zorgen dat het apparaat niet te heet wordt. Met een IP24-rating is de kachel veilig tegen spatwater, wat het een betrouwbare keuze maakt voor elke badkamer setting. Bovendien verzekert het eenvoudige montageproces, ondersteund door duidelijke instructies, een zorgeloze installatie. Zo biedt de Eurom Sani 400 Wifi Black Badkamerkachel je niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een gerust hart wetende dat je hebt geïnvesteerd in een duurzame en betrouwbare bron van warmte.

      Voel de warmte, ervaar het gemak
      Je besluit om de Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel aan te schaffen, betekent kiezen voor een overvloed aan warmte en comfort, ondersteund door een naadloze winkelervaring. Met onze webshop profiteer je van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat jouw zoektocht naar de perfecte badkamerkachel niet alleen succesvol, maar ook voordelig is. Daarnaast wordt elk product uit ons enorme assortiment ondersteund door een vriendelijke service, die ervoor zorgt dat je bij elke stap begeleid wordt. Van het moment van bestellen tot de snelle levering bij jou thuis, onze toewijding aan jouw tevredenheid is wat ons onderscheidt. Ervaar zelf het verschil en ontdek hoe de Eurom Sani 400 WiFi Black Badkamerkachel, samen met onze unieke service, jouw badkamerrituelen voor altijd kan veranderen.

      Werkt op

      Netstroom

      Breedte (Product)

      48.1 cm

      Verwarmend vermogen

      400 W

      Display

      Ja

      Eco stand

      Nee

      Snoerlengte (meting)

      1.7 m

      Hoogte (Product)

      83.5 cm

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=vV1u1gp27us

      Model

      Hangend

      Lengte (Product)

      10.5 cm

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Gewicht (Product)

      8.6 kg

      Energiebesparingsfunctie

      Nee

      Materiaal

      Metaal

      Afstandsbediening

      Nee

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415350135

      1x EUROM Sani 400 Badkamerkachel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.