usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³

Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
Eurom RAD 500 Radiatorkachel - 500W - 20m³
36,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de warmte van de Eurom RAD 500 Radiatorkachels
      Stel je voor dat je een koude ruimte binnenstapt en binnen enkele ogenblikken verwelkomd wordt door een aangename warmte; dat is exact wat de Eurom RAD 500 radiatorkachel voor je kan doen. Met zijn krachtige 500 Watt vermogen en de capaciteit om ruimtes tot 20 vierkante meter te verwarmen, is dit staande model een must-have voor iedereen die behoefte heeft aan extra warmte. Dankzij het lichte gewicht en de handige handgreep verplaats je de kachel moeiteloos naar waar je maar wilt. Zonder digitaal display houdt deze kachel het simpel en effectief. De ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat je altijd de temperatuur naar wens kunt instellen, zodat je comfortabel blijft, ongeacht het weer. Bovendien is het een veilige keuze voor je huis of kantoor, doordat hij voorzien is van zowel omval- als overhittingsbeveiliging. Gemaakt van stevig metaal en met een compact design, past de Eurom RAD 500 moeiteloos in elke ruimte zonder veel plaats in te nemen.

      Veiligheid voorop met de Eurom Radiatorkachel
      Veiligheid is een prioriteit bij het kiezen van een verwarmingstoestel, en de Eurom RAD 500 stelt niet teleur. Met zijn ingebouwde omvalbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk tegen de kachel aanloopt; de kachel schakelt automatisch uit om ongelukken te voorkomen. Dit staat niet op zichzelf; de overhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de kachel uitgaat voordat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Het is dus niet alleen een krachtige warmtebron, maar ook een veilige keuze voor iedere omgeving. Of je nu een extra warmtebron zoekt voor binnen of buiten, de Eurom RAD 500 is door zijn robuuste bouw en veiligheidsfuncties geschikt voor diverse toepassingen. Dit maakt de Eurom RAD 500 een betrouwbare partner in het verwarmen van je ruimtes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jezelf en je omgeving.

      Warmte en gemak met een klik op de knop
      Waarom zou je voor de Eurom RAD 500 radiatorkachel gaan bij het zoeken naar een betrouwbare warmtebron voor je ruimte? Ten eerste, door te kiezen voor onze webshop, profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Dat betekent dat je snel en voor een goede prijs voorzien bent van dit stukje extra comfort. Daarnaast onderscheidt onze webshop zich door een groot assortiment en een vriendelijke service, waardoor je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, zowel voor als na je aankoop. De Eurom RAD 500 brengt warmte waar je het nodig hebt, met het gemak van snelle levering en de zekerheid van kwaliteit en service. Zo wordt het kiezen voor extra warmte niet alleen een noodzaak, maar ook een plezier.

      Werkt op

      Netstroom

      Verwarmend vermogen

      200 W

      Draagbaar

      Ja

      Gewicht (Product)

      2.7 kg

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Digitaal display

      Nee

      Turbo functie

      Nee

      Breedte (Product)

      14 cm

      Bereik

      20 m²

      Display

      Nee

      Snoerlengte (meting)

      1.5 m

      Plaatsing

      Staand

      Lengte (Product)

      26 cm

      Hoogte (Product)

      38 cm

      Timer

      Nee

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Opgenomen vermogen

      500 W

      Model

      Staand

      Afstandsbediening

      Nee

      Geschikt voor buiten

      Ja

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415363609

      1x Eurom RAD 500 Radiatorkachel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.