usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi infrarood wandkachel - 400W - 9,8kg

Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi infrarood wandkachel - 400W - 9,8kg
209,09
185,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte waar je blij van wordt: de Eurom Mon Soleil Display 400 infrarood paneel
      Stel je voor, een koude winterochtend waarop je je slaapkamer binnenloopt en onmiddellijk een golf van warmte voelt - dat is de magie van de Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi. Dit beestje, verkleed als een strak, frameloos kunstwerkje, is niet zomaar een verwarming. Met een vermogen van 400 Watt is 'ie krachtig genoeg om je te omhullen met comfortabele warmte, zonder de lucht te verdrogen zoals traditionele verwarmers dat doen. De echte kicker? Je bent de baas over de temperatuur met slechts een paar tikken op je smartphone, dankzij de Eurom Smart App. Niet meer opstaan omdat je het te warm of te koud hebt - gewoon aanpassen vanuit je luie stoel of zelfs van buitenhuis. Handig voor als je net op je werk bedenkt dat je de verwarming nog aan moest zetten. Dus waarom wachten tot je voeten aan ijsklompen herinneren? Het is tijd om je huis een slimme, efficiënte en stijlvolle upgrade te geven met dit infrarood paneel.

      Met een gerust hart verwarmen
      Heb je kleine avonturiers rondlopen of ben je simpelweg een fan van "veiligheid eerst"? Dan zit je goed met de Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi. Niet alleen verwarmt hij je ruimte met de finesse van een zonnestraal, maar doet hij dit ook op een manier die zowel veilig als duurzaam is. De overhittingsbeveiliging is jouw persoonlijke bodyguard, waakzaam om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe beste maatje niet oververhit raakt. Betrouwbaar? Reken maar! En met een IP24-classificatie is het paneel bestand tegen een spetter water, mocht het leven eens onvoorspelbaar worden. Duurzaamheid is ook geen vraagstuk meer; dit paneel is je partner in crime voor een groene toekomst, met efficiënte verwarming die je niet alleen warm houdt, maar ook jouw ecologische voetafdruk verkleint. En met zijn minimalistische design verbetert dit infrarood paneel niet alleen de temperatuur in huis, maar ook het uiterlijk van je muur.

      Waarom kiezen voor ons?
      Nu weet je alles over de Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi's slimme, veilige, en stijlvolle manieren, maar waarom zou je hem bij ons halen? Simpel: bij ons vind je niet alleen de scherpste prijzen, maar ook een service waar je 'u' tegen zegt (figuurlijk dan, hè, gewoon "je" en "jij" is prima). Snelle levering? Check! Groot assortiment? Dubbele check! Bovendien staan wij altijd klaar met persoonlijk advies om jou te helpen het perfecte product te vinden voor jouw specifieke situatie. We snappen namelijk als geen ander dat elke klus, groot of klein, zijn eigen aanpak nodig heeft. Dus waar wacht je nog op? Maak je huis winterklaar met de Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi en geniet van de warmte zonder zorgen!

      Werkt op

      Netstroom

      Opgenomen vermogen

      400 W

      Verwarmend vermogen

      400 W

      Breedte (Product)

      60 mm

      Hoogte (Product)

      5 mm

      Display

      Ja

      Plaatsing

      Staand, Hangend

      Afstandsbediening

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      1.9 m

      Model

      Hangend, Staand

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Lengte (Product)

      73 mm

      Materiaal

      Metaal

      Gewicht (Product)

      9.8 kg

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=zb6qrEGf5AE

      Timer

      Ja

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415361896

      1x Eurom Mon Soleil Display 400 Wi-Fi Infrarood paneel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.