usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi infrarood wandkachel - 600W - 14,5kg

Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi infrarood wandkachel - 600W - 14,5kg
242,99
219,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte en stijl met de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi Infrarood paneel
      Maak kennis met de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi, een infrarood wandkachel die zowel je ruimte verwarmt als je interieur verrijkt. Dit frameloze 600W paneel is een voorbeeld van hoe functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan. Door de integratie met de Eurom Smart App heb je de controle letterlijk in handen. Of je nu op de bank ligt of net binnenkomt van een koude dag buiten, met een paar tikken op je smartphone pas je de temperatuur aan naar jouw perfecte comfortniveau. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een ingebouwde thermostaat en digitaal display ervoor dat je altijd weet hoe warm het is. Met een IP24 waardebepaling hoef je je ook geen zorgen te maken over vocht: deze kachel is veilig te gebruiken in jouw woonomgeving. En met een afmeting van 100 bij 60 centimeter in combinatie met zijn ophangsysteem, past dit infrarood paneel moeiteloos in elke ruimte.

      Veilig, betrouwbaar en efficiënt verwarmen
      De Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi staat synoniem aan veiligheid en duurzaamheid. Deze infrarood wandkachel beschikt over een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch uitschakelt bij een te hoge temperatuur. Dit voorkomt niet alleen mogelijke schade of gevaarlijke situaties, maar ook onnodig energiegebruik. De combinatie van thermostaat, timer en de mogelijkheid tot bediening via app maakt het apparaat niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook uitermate energie-efficiënt. Stel jouw ideale temperatuur in en de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi zorgt dat deze constant behouden blijft, zonder verspilling van energie. Dit maakt deze kachel een betrouwbare en duurzame keuze voor iedereen die op zoek is naar een kostenefficiënte manier om hun woning te verwarmen.

      Geniet van comfort met vertrouwen
      Door te kiezen voor de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi infrarood wandkachel via onze webshop verzeker je jezelf van niet alleen een topkwaliteit verwarmingsoplossing, maar ook van de beste online shopervaring. Met snelle levering heb je jouw nieuwe kachel in een mum van tijd in huis, klaar om de koude dagen te trotseren. Daarnaast profiteer je van ons uitgebreide assortiment, waar je alles vindt wat je nodig hebt om jouw woning naar een hoger niveau te tillen. Onze klantenservice staat altijd klaar met een vriendelijk woord en deskundig advies, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. Kies voor comfort, kies voor de Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi bij onze webshop en maak van jouw huis een warm thuis.

      Werkt op

      Netstroom

      Breedte (Product)

      100 cm

      Display

      Ja

      Gewicht (Product)

      14.5 kg

      Afstandsbediening

      Ja

      Lengte (Product)

      60 cm

      Snoerlengte (meting)

      1.9 m

      Model

      Hangend

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=-By71UP4sB8

      Opgenomen vermogen

      600 W

      Materiaal

      Metaal

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      Verwarmend vermogen

      600 W

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415361636

      1x Eurom Mon Soleil 601 Wi-Fi Infrarood paneel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.