usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u

★★★★★

4.0 / 5

2 reviews

Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u
Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u
Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u
Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u
Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator - 270m3/u
47,89
34,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM Kamin Vento 3 Ventilator: Een frisse blik op warmteverdeling
      Ontdek de revolutionaire manier om de warmte van je houtkachel efficiënt te verspreiden met de Eurom Kamin Vento 3 ventilator. Dit krachtige apparaat, met een imposante capaciteit van 270 kubieke meter luchtverplaatsing per uur, staat garant voor een optimale verdeling van warmte, waardoor je leefruimte sneller en gelijkmatiger warm wordt. Door zijn eenvoudige yet geniale ontwerp activeert de ventilator automatisch bij een temperatuur van ongeveer 65 graden, zonder dat enige elektriciteit of externe energie nodig is. Ideaal geplaatst naast de afvoerbuis van je houtkachel, maximaliseert de Eurom Kamin Vento 3 de warmteverspreiding door de gehele ruimte. De discrete afmetingen - 22,5 centimeter hoog, 16 centimeter lang, en 9,5 centimeter breed, vervaardigd uit duurzaam metaal en verrassend stil in gebruik, maken deze ventilator de perfecte aanvulling op elke huiskamer. Elevate jouw ervaring van comfort en efficiency met slechts één simpel toestel.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij het gebruik van de Eurom Kamin Vento 3 haard-/houtkachel ventilator kun je rekenen op een zorgeloze en duurzame oplossing om de warmte in jouw ruimte beter te verdelen. De ventilator is speciaal ontworpen om hittebestendig en robuust te zijn, waardoor hij veilig bovenop jouw houtkachel kan staan. De stilheid van het apparaat, met een geluidsniveau van 0 tot 60 dB, zorgt ervoor dat jouw rust nooit verstoord wordt. De metaalconstructie gaat niet alleen lang mee, het verzekert ook dat je een product in huis haalt waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Door deze betrouwbaarheid hoef je minder snel nieuwe apparaten aan te schaffen, wat een positieve bijdrage levert aan het milieu. Kortom, met de Eurom Kamin Vento 3 kies je voor een veilige, stille en duurzame verspreiding van warmte waar je nog lang van zult genieten.

      Voordelen van bestellen bij ons
      Wanneer je kiest voor de Eurom Kamin Vento 3 Haard-/houtkachel ventilator via onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig product dat je warmtebeleving thuis transformeert, maar ook van onze toegewijde service. Met onze snelle levering kun je bijna direct genieten van een efficiëntere warmteverdeling. Bovendien, dankzij ons groot assortiment, vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellig huis. Kies voor comfort, kies voor kwaliteit, maar vooral: kies voor een webshop waar je op kunt rekenen. Laat de koude dagen niet langer jouw humeur bepalen, stap over op de Eurom Kamin Vento 3 en ervaar het verschil in warmte en sfeer.

      Type ventilator

      Staand

      Lengte (Product)

      16 cm

      Breedte (Product)

      9.5 cm

      Hoogte (Product)

      22.5 cm

      Luchtverplaatsing

      270 m³/h

      Gewicht (Product)

      0.54 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Stil - 0 t/m 60 dB

      Materiaal

      Metaal

      EAN

      8713415365207

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster