usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Independ-R 1200 4-takt Benzine inverter aggregaat - 1100W

Eurom Independ-R 1200 4-takt Benzine inverter aggregaat - 1100W
Outlet
332,09
307,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de kracht van de Eurom Independ-R 1200 aggregaat
      De Eurom Independ-R 1200 4-takt Benzine inverter aggregaat - 1100W staat garant voor betrouwbare energie, waar je ook bent. Met een opgenomen vermogen van 1,3 kilowatt en een cilinderinhoud van 99 kubieke centimeter is dit compacte powerhouse een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een stabiele stroomvoorziening, zowel thuis als buitenshuis. Of je nu op een afgelegen projectlocatie werkt of een back-up nodig hebt voor thuis, deze aggregaat met een brandstoftank van 4,1 liter laat je niet in de steek. Door zijn efficiënte benzineverbruik, kan de motor tot 5500 toeren per minuut leveren, terwijl de afmetingen – 63 cm in de lengte, 40 cm in de breedte, en 46 cm in de hoogte – ervoor zorgen dat hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Met slechts één stopcontact biedt het precies wat je nodig hebt, zonder onnodige complicaties. De simplistische benadering van Eurom betekent dat je geen krachtstroom nodig hebt om te profiteren van de kracht die de Independ-R 1200 te bieden heeft.

      Veilig en duurzaam genieten met Eurom
      Duurzaamheid en veiligheid zijn twee kernwaarden die bij de Eurom Independ-R 1200 4-takt Benzine inverter aggregaat hoog in het vaandel staan. Dankzij de geavanceerde inverter-technologie, geniet je van een zuivere stroomvoorziening die zelfs de meest gevoelige apparatuur veilig van energie kan voorzien. Of het nu gaat om een laptop, een koelkast of zelfs medische apparatuur, je kunt vertrouwen op een betrouwbare stroomvoorziening zonder schommelingen. Dit maakt de Independ-R 1200 niet alleen milieuvriendelijker in gebruik, maar verzekert je ook van een langere levensduur van je aangesloten apparaten. De robuuste, maar toch compacte bouw, gekoppeld aan een grote tankinhoud, zorgt ervoor dat je voor langere tijd van deze voordelen kunt genieten zonder constant te hoeven bijvullen. Zeg vaarwel tegen zorgen over onverwachte stroomuitval of schade aan je waardevolle apparatuur met dit krachtige, maar veilige aggregaat.

      Waarom kiezen voor ons?
      Kiezen voor de Eurom Independ-R 1200 4-takt Benzine inverter aggregaat uit onze webshop betekent niet alleen dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook voor gemak. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe aggregaat in no-time in huis, klaar om je te voorzien van de benodigde stroom. Bovendien bieden wij dit product aan tegen scherpe prijzen, waardoor je verzekerd bent van een goede deal. Maar daar stopt het niet; onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of bij het maken van de juiste keuze. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, en met de Eurom Independ-R 1200 weet je zeker dat je een duurzame investering doet voor al je huidige en toekomstige projecten. Waarom nog wachten? Bestel nu en ervaar de kracht van de Eurom Independ-R 1200, ondersteund door onze toewijding aan jouw tevredenheid.

      Hoogte (Product)

      46 cm

      Gewicht (Product)

      18.5 kg

      Lengte (Product)

      63 cm

      Type motor

      Benzine

      Brandstof

      Benzine

      Aantal stopcontacten

      1

      Werkt op

      Benzine

      Duur

      4.1 h

      Tank inhoud

      4.1 l

      Krachtstroom

      Nee

      Breedte (Product)

      40 cm

      Toerental onbelast

      5500 rpm

      Cilinderinhoud

      99 cm³

      Opgenomen vermogen

      1.3 kW

      EAN

      8713415441710

      Artikelnummer

      249892

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.