usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW Elektrische werkplaatskachel met thermostaat - 3300W - 389m3/u

Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW Elektrische werkplaatskachel met thermostaat - 3300W - 389m3/u
156,29

Verwachte leverdatum

02-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte waar je op kunt bouwen: de EUROM Heat-Duct-Pro werkplaatskachels
      Ken je dat? Die ochtenden dat je de werkplaats binnenkomt en je adem direct condenseert in de ijzige lucht. Geen nood, want met de Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW elektrische werkplaatskachel zijn die dagen verleden tijd. Stel je voor: een robuust metale huisvesting, krachtig genoeg om een ruimte van wel 115 vierkante meter op te warmen, en dat met een snelheid van 389 kubieke meter per uur! Dit staande model, met een indrukwekkende hoogte van 37 centimeter, lengte van 36,5 centimeter en breedte van 26,5 centimeter, is uitgerust met een thermostaat, omvalbeveiliging en overhittingsbeveiliging voor optimale veiligheid. Niet te vergeten, het opgenomen en verwarmend vermogen van 3300 Watt maakt dit apparaat tot de perfecte keuze voor iedere werkplaats. Met een IP24 certificering kan deze kachel moeiteloos omgaan met de stoffige en vochtige eisen van jouw werkomgeving.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid komt altijd eerst, zeker in een omgeving waar met gereedschap en machines wordt gewerkt. De Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW staat garant voor een betrouwbare warmtebron, voorzien van essentiële veiligheidsfeatures. De ingebouwde omvalbeveiliging zorgt ervoor dat, mocht de kachel onverwacht kantelen, deze direct uitschakelt om ongelukken te voorkomen. Daarnaast beschermt de overhittingsbeveiliging de kachel en je omgeving tegen potentieel gevaar, mocht de temperatuur te hoog oplopen. Deze staande kachel is niet alleen veilig maar ook duurzaam. Het metalen design en de elektrische motor garanderen een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende werkplaatsen. En met de thermostaatfunctie gebruik je nooit meer energie dan nodig is, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Wij weten als geen ander dat wanneer je eenmaal besloten hebt je werkplaats te upgraden, je niet kunt wachten om te beginnen. Daarom staat snelle levering bij ons hoog in het vaandel. Bestel jouw Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW en geniet van de warmte zonder lange wachttijden. Naast snelheid bieden wij een breed assortiment aan, zodat je voor al je werkplaatsbehoeften bij ons terecht kunt. Alles van praktische kachels tot specifiek gereedschap, allen tegen scherpe prijzen. Combineer dit met onze vriendelijke service, en je hebt alle reden om voor ons te kiezen om jouw werkplaats naar een hoger niveau te tillen. Met de Eurom Heat-Duct-Pro 3.3 kW elektrische werkplaatskachel heb je een stevige, betrouwbare partner in huis die zorgt voor de warmte die je nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je werk.

      Werkt op

      Netstroom

      Opgenomen vermogen

      3300 W

      Luchtverplaatsing

      389 m³/h

      Breedte (Product)

      26.5 cm

      Verwarmend vermogen

      3300 W

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Plaatsing

      Staand

      Bereik

      115 m²

      Hoogte (Product)

      37 cm

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Gewicht (Product)

      6 kg

      Materiaal

      Metaal

      Model

      Staand

      Lengte (Product)

      36.5 cm

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415332469

      1x Eurom EK3201 Werkplaatskachel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.