usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer - 2000W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer - 2000W
Outlet
144,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      EUROM Golden 2000 Slim Terrasverwarmer: Warmte waar je blij van wordt
      Maak kennis met de Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer - jouw must-have voor die frisse avonden buiten. Met een stevig opgenomen vermogen van 2000 Watt, biedt deze terrasverwarmer jou en je gasten precies wat je nodig hebt: een aangename warmte die het mogelijk maakt om langer van je terras of tuin te genieten. Je krijgt hier geen standaard terrasverwarmer, maar eentje die slim is ontworpen. Deze terrasverwarmer is voorzien van een Golden Amber lamp die minder fel is dan veel van zijn concurrenten, wat resulteert in een veel aangenamere beleving. Daarbij belooft de sterke reflector een effectieve verspreiding van warmte over een gebied van wel 25 vierkante meter. Zijn efficiëntie blijkt niet alleen uit de zuinige werking, maar ook uit de mogelijkheid om in 6 standen de intensiteit van de warmte te regelen - er is altijd een stand die bij je past. En dat alles in een slank, hangend model dat zich moeiteloos voegt naar iedere buitenruimte.

      Veilig en warm, zonder zorgen
      Met de Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer haal je niet alleen warmte in huis, maar ook veiligheid en duurzaamheid. Deze terrasverwarmer heeft niet alleen een fenomenael vermogen om jouw buitenervaring te verwarmen, maar is ook zodanig ontworpen dat veiligheid voorop staat. Het feit dat je deze terrasheater niet hoeft te verstellen, neemt potentiële risico's van onstabiele plaatsing weg en verhoogt de betrouwbaarheid. De efficiënte Golden Amber lamp biedt bovendien een minder intense blootstelling aan licht, wat zowel comfortabel is voor de ogen als beter voor de sfeer. Duurzaamheid is eveneens een sleutelfactor; dit apparaat is ontworpen om zuinig om te gaan met energie, waardoor je zonder zorgen over overmatig energiegebruik kunt genieten van je buitenavonden. Betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand bij de Golden 2000 Slim, waardoor je onbezorgd en met volle teugen kan genieten van elk moment buiten.

      Voor de gezelligste avonden buiten: waarom bestellen bij ons?
      Als je op zoek bent naar de ultieme toevoeging aan je tuin of terras, dan is de Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer de keuze voor jou. En waarom zou je die aankoop niet nog aangenamer maken door te profiteren van de voordelen die onze webshop biedt? Met ons aan je zijde profiteer je van een snelle levering die zorgt dat je op korte termijn al kunt genieten van die extra warmte en sfeer in je buitenruimte. Bovendien, dankzij ons uitgebreid assortiment, vind je altijd wat je zoekt - en meer. De combinatie van onze scherpe prijzen en vriendelijke service maakt het bestellen van je nieuwe terrasverwarmer niet alleen eenvoudig, maar ook plezierig. Wacht dus niet langer en maak je buitenleven compleet met de Eurom Golden 2000 Slim, geholpen door de zekerheid van een winkelervaring die net zo warm en zorgeloos is als de warmte die deze terrasverwarmer je biedt.

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Bereik

      25 m²

      Model

      Hangend

      Verstelbaar

      Nee

      Opgenomen vermogen

      200 W

      Plaatsing

      Hangend

      EAN

      8713415334906

      1x Eurom Golden 2000 Slim Terrasverwarmer

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster