usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Floorstand Tip-over round base Vloerstatief voor terrasverwarmers - 175cm - 7,8kg

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Eurom Floorstand Tip-over round base Vloerstatief voor terrasverwarmers - 175cm - 7,8kg
61,09

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Haal meer uit je terras met de EUROM Floorstand Tip-over round base terrasverwarmer
      Zie je het al voor je? Lange zomeravonden worden nog aangenamer en de koudere dagen net iets warmer met de Eurom Floorstand Tip-over Round base terrasverwarmer. Deze multifunctionele standaard is jouw nieuwe beste vriend als het gaat om het creëren van een comfortabele sfeer in jouw buitenruimte. Geschikt voor alle terrasverwarmers uit de Eurom Golden Collection; deze standaard is de steun en toeverlaat voor jouw terrasverwarmer. Met een verstelbare hoogte tot wel 175 cm, zorgt deze standaard ervoor dat de warmte altijd op de juiste plek terecht komt. Hij is niet alleen een zware jongen met zijn 7,8 kg, maar ook een veilige, dankzij het handige omvalbeveiligingssysteem. Door de 5 meter lange kabel met stopcontact zijn jouw opties voor plaatsing nagenoeg eindeloos. Bereid je dus voor op een upgrade van jouw buitenleven met deze stoere, metalen standaard.

      Voor een warme en zorgeloze buitenbelevenis
      Met de Eurom Floorstand Tip-over Round base kies je niet alleen voor warmte, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Zeg vaarwel tegen onhandige oplossingen en onveilige situaties met deze solide terrasverwarmerstandaard. De ingebouwde omvalbeveiliging biedt een extra laag veiligheid, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van de gezelligheid en warmte. De stevige metalen constructie garandeert daarbij een langdurig gebruik en de hoogteverstelling zorgt ervoor dat de warmte precies daar komt waar jij het wilt. Deze terrasverwarmerstandaard is niet alleen een slimme keuze voor jouw comfort, maar ook voor de veiligheid en duurzaamheid van je buitenruimte. Met de Eurom Floorstand blijft jouw buitenleven warm, ongeacht het seizoen, en ga je een betrouwbare toekomst tegemoet met veel gezellige avonden in de buitenlucht.

      Vind je warmte én gemak bij ons
      Het aanschaffen van de Eurom Floorstand Tip-over Round base terrasverwarmer via onze webshop voegt meteen een laag comfort toe aan jouw koopervaring. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten voordat je van jouw nieuwe aanwinst kunt genieten. Daarbij biedt ons groot assortiment je de mogelijkheid om alles wat je nodig hebt voor een perfecte buitenbelevenis op één plek te vinden. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen met je vragen of om advies te geven. Met scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je maximale waarde krijgt voor jouw investering in comfort en warmte. Bestel dus vandaag nog, en maak je klaar om jouw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen met de Eurom Floorstand Tip-over Round base terrasverwarmer.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      8713415334029

      1x Eurom Floorstand Tip-over vloerstatief

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster