usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom EK3201 Werkplaatskachel - 3000W - 240V

★★★★★

4.0 / 5

3 reviews

Eurom EK3201 Werkplaatskachel - 3000W - 240V
58,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM EK3201 Werkplaatskachels: Altijd een warm welkom in jouw werkplaats
      Sta je aan de vooravond van een gezellige, maar frisse werkdag in de schuur, werkplaats of garage? Dan is de Eurom EK3201 werkplaatskachel jouw nieuwe beste vriend. Dit krachtpatsertje, met een opgenomen vermogen van 3000 Watt, is de oplossing voor kille ruimtes tot wel 90 vierkante meter. De kracht van deze compacte kachel zit’m niet alleen in zijn vermogen maar ook in de slimme features die het gebruik een fluitje van een cent maken. De ingebouwde ventilator verspreidt de warmte snel en gelijkmatig, en dankzij de drie instelbare vermogensstanden heb je de temperatuur altijd onder controle. De EK3201, die je door het handige frame met beugel gemakkelijk kunt verplaatsen, is spatwaterdicht (IP24 rating) en biedt daarmee veiligheid in elke omgeving. Of je nu bezig bent met houtbewerking, metaalbewerking of sleutelen aan je motor; de Eurom EK3201 zorgt voor een aangename werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij werkzaamheden in de werkplaats staan veiligheid en duurzaamheid altijd voorop. Dat geldt uiteraard ook voor je keuze in verwarmingsoplossingen. De Eurom EK3201 werkplaatskachel blinkt uit in beide aspecten. Met een robuuste, metalen behuizing en oververhittingsbeveiliging kun je op beide oren slapen: je hebt een veilige warmtebron in huis gehaald. Deze werkplaatskachel is ontworpen om lang mee te gaan en ondersteunt jouw projecten zonder dat je steeds een nieuwe warmtebron moet zoeken. En omdat je de temperatuur moeiteloos regelt met de ingebouwde thermostaat, verspil je geen energie. Zo draag je niet alleen bij aan een veiligere werkplek, maar ook aan een duurzamere wereld.

      Warm aanbevolen: Jouw voordelen bij ons
      Waarom zou je de Eurom EK3201 werkplaatskachel bestellen bij onze webshop? Eenvoudig: wij verstaan de kunst van koude ruimtes omtoveren in warme werkplekken. Naast een groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap bieden wij jou snelle levering rechtstreeks naar jouw werkplaats of garage. Zo kun je zonder lange wachttijden direct genieten van de warmte die je nodig hebt. Onze service is net zo warm als de producten die we verkopen: bij ons kun je altijd rekenen op een vriendelijke en behulpzame klantenservice. Dus, ben je klaar om de koude te lijf te gaan en je werkplaats te transformeren in een plek waar je met plezier je projecten uitvoert? Kies dan voor de warmte en betrouwbaarheid van de Eurom EK3201 werkplaatskachel, verkrijgbaar bij ons tegen scherpe prijzen.

      Voltage

      240

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Bereik

      90 m²

      Verwarmend vermogen

      3000 W

      Verrijdbaar

      Nee

      Aantal standen

      3

      Opgenomen vermogen

      3000 W

      IP waarde

      IP24

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415332407

      1x Eurom EK3201 Werkplaatskachel

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster