usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom DryBest 40 WiFi Luchtontvochtiger - 600W - 40L/uur

Eurom DryBest 40 WiFi Luchtontvochtiger - 600W - 40L/uur
499,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Eurom DryBest 40 WiFi Luchtontvochtiger
      Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing om het vocht in jouw huis onder controle te houden? Dan is de Eurom DryBest 40 WiFi echt iets voor jou! Dit workhorse onder de luchtontvochtigers levert ongeziene performance met een opgenomen vermogen van maar liefst 600 Watt en een luchtverplaatsing die piekt tot 450 kubieke meter per uur. Stel je voor: met een ontvochtigingscapaciteit van wel 1 liter per uur, combineert deze krachtpatser hoog efficiëntie met gebruiksgemak – bedien hem simpelweg via de Eurom Smart App vanuit jouw luie stoel. Geen gedoe met een snel vollopende watertank; de DryBest 40 WiFi beschikt over een royale tankinhoud van 6 liter én de mogelijkheid om een continu afvoersysteem te installeren. Plus, hij is fluisterstil en gemakkelijk te verplaatsen naar waar hij het meest nodig is. Een wonder van moderne techniek, ontworpen voor jouw comfort.

      Veilig en duurzaam, een zorg minder
      Met de Eurom DryBest 40 WiFi haal je niet alleen een luchtontvochtiger van topniveau in huis, je investeert ook in veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de ingebouwde timer kun je het apparaat automatisch laten uitschakelen, wat zowel energie bespaart als overbodige slijtage voorkomt. De traploze hygrostaat garandeert dat jouw luchtvochtigheid altijd binnen de ideale marges blijft zonder dat je er omkijken naar hebt. En met de mogelijkheid tot het aansluiten van een permanente drain, hoef je je geen zorgen te maken over overstromingen of dat de tank overloopt. Dankzij deze slimme eigenschappen en het robuuste design, staat de DryBest 40 WiFi garant voor jarenlang probleemloos gebruik.

      Jouw ideale match, gemakkelijk gevonden
      Kiezen voor de Eurom DryBest 40 WiFi via onze webshop betekent kiezen voor gemak en zekerheid. Met onze snelle levering en het enorme assortiment vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. En mocht je hulp nodig hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Waarom zou je je huis nog langer laten lijden onder vochtproblemen wanneer de oplossing slechts een paar klikken van je verwijderd is? Profiteer van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft en zorg vandaag nog voor een drogere en gezondere leefomgeving met de Eurom DryBest 40 WiFi.

      Werkt op

      Netstroom

      Verrijdbaar

      Ja

      Luchtverplaatsing

      450 m³/h

      Waterverbruik

      40 l/h

      Tank inhoud

      6 l

      Ontvochtigingscapaciteit

      1 l/h

      Opgenomen vermogen

      600 W

      Timer

      Ja

      EAN

      8713415371109

      1x Eurom DryBest 40 Luchtontvochtiger

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

    Geselecteerd voor jou