usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W

Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W
Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W
Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W
Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W
Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W
180,79
159,00

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte en sfeer met de Eurom Barcelona Fireplace sfeerhaard
      Stel je voor, je zit knus in je woonkamer terwijl buiten de kou heerst. Met de Eurom Barcelona Fireplace - Elektrische sfeerhaard - 2000W voeg je niet alleen een stijlvol element toe aan je interieur, maar geniet je ook van een aangename warmte en een sfeervol vlameffect. Dit prachtige staande model, met een vermogen van 2000 Watt, zorgt ervoor dat je ruimte snel en efficiënt verwarmd wordt. Het moderne design, vervaardigd uit hoogwaardig metaal, straalt klasse uit en maakt van de Eurom Barcelona een ware blikvanger. Dankzij de oververhittingsbeveiliging, thermostaat, en timer, biedt deze sfeerhaard niet alleen warmte en gezelligheid, maar ook gebruiksgemak en veiligheid. De afmetingen van 62,5 cm hoog, 43 cm breed, en 27,5 cm diep maken dat deze elektrische haard in bijna elke ruimte past. Dit wordt jouw nieuwe middelpunt voor ontspannen avonden thuis.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Bij de Eurom Barcelona Fireplace sfeerhaard staat jouw veiligheid centraal. Het apparaat is niet alleen voorzien van een oververhittingsbeveiliging, waardoor je nooit bang hoeft te zijn voor onveilige situaties, maar heeft ook een ingebouwde timer en thermostaat. Dit betekent dat je de sfeerhaard kunt instellen naar jouw persoonlijk comfort, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het energieverbruik. Of je nu een gezellige avond plant of simpelweg wat extra warmte zoekt tijdens de koude dagen, de Eurom Barcelona staat garant voor een duurzame oplossing. Het metaal biedt een stevig en duurzaam design, zodat je jarenlang van deze sfeerhaard kunt genieten. Laat deze elektrische haard je huis veilig en efficiënt verwarmen, terwijl jij achterover leunt en ontspant.

      Shop smart, voel je warm
      De aanschaf van de Eurom Barcelona Fireplace sfeerhaard bij onze webshop betekent dat je niet alleen kiest voor warmte en stijl, maar ook voor gemak en betrouwbaarheid. Met onze snelle levering zit je er geen dag onnodig koud bij en dankzij ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Of je nu advies nodig hebt over hoe je jouw woonkamer het best kunt verwarmen of je ervan verzekerd wilt zijn dat je investering veilig en duurzaam is; onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar. Laat de kou buiten en breng warmte en sfeer in huis met de Eurom Barcelona Fireplace sfeerhaard. Waar wacht je nog op? Warmte, stijl en comfort zijn slechts een klik van je verwijderd.

      Werkt op

      Netstroom

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Snoerlengte (meting)

      1.5 m

      Plaatsing

      Staand

      Hoogte (Product)

      62.5 cm

      Lengte (Product)

      27.5 cm

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Model

      Staand

      Gewicht (Product)

      13.3 kg

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Timer

      Ja

      Breedte (Product)

      43 cm

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415363265

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.