usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell TE-VC 18/10 Li Solo 18V Li-Ion accu nat-/droogzuiger body - 10L

Einhell TE-VC 18/10 Li Solo 18V Li-Ion accu nat-/droogzuiger body - 10L
77,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Einhell TE-VC 18/10 Accu bouwstofzuiger - Schoonmaakkracht onderweg
      Zoek je een krachtpatser die zowel droog vuil als nattigheid aankan zonder te steunen of te kreunen? De Einhell TE-VC 18/10 Li Solo accu nat-/droogzuiger body is dan je nieuwe beste vriend op de werkvloer. Met zijn stoere 18V Li-ion Power X-Change accu, ben je nooit meer gebonden aan korte snoeren of het dichtstbijzijnde stopcontact. Je geniet van de vrijheid om overal waar je bent, of dat nou bij een verbouwing is of in de garage, zowel droge als natte rommel efficiënt op te zuigen. Met een ruime 10 liter tank hoef je niet elke vijf minuten de boel te legen. Dit type motor zorgt ervoor dat je een stil, maar krachtig apparaat tot je beschikking hebt. Kortom, de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo is niet zomaar een stofzuiger; het is jouw mobiele schoonmaakspecialist voor elke klus.

      Zuigt veilig, werkt duurzaam
      Met deze Einhell accu nat-/droogzuiger hoef je je nooit zorgen te maken over het achterlaten van een rommeltje. Hij is zo betrouwbaar als maar kan. Op een enkele lading gaat hij lang mee, zodat je zonder onderbrekingen kunt blijven schoonmaken. En mocht je je afvragen of dit apparaat wel bestand is tegen het zwaardere werk; wees gerust. Hij is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zodat hij niet na een paar keer gebruiken uit elkaar valt, maar net zo betrouwbaar blijft als op dag één. Of je nu bezig bent met het renoveren van je huis of een professionele bouwklus; je kunt rekenen op deze Einhell accu bouwstofzuiger om je werkplek veilig en schoon te houden.

      De voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je de Einhell TE-VC 18/10 Li Solo accu nat-/droogzuiger juist bij ons bestellen? Nou, dat is simpel. Ten eerste ben je verzekerd van een razendsnelle levering. Bestel vandaag en zet de stofzuiger misschien morgen al in. Daarnaast profiteer je ook van onze scherpe prijzen. We hebben deze topper scherp geprijsd, zodat jij de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit. En mocht je nog vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Bij ons koop je niet alleen een stofzuiger; je koopt een stukje geruststelling dat alles lekker loopt en snel geregeld is.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type stofzuiger

      Nat- / Droogzuiger

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Tank inhoud

      10 l

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      4006825640274

      1x Nat-/Droogzuiger
      1x Flexibele slang 2m
      1x 2in1 Spleetmondstuk
      1x Borstelmondstuk
      1x 2in1 Universeel mondstuk
      1x Schuimfilter
      1x Filter voor droogzuigen
      1x Stofzuigerzak
      1x Handleiding

      Extra verbruiksartikelen nodig?
      Einhell 2351260 Stofzuigerzakken (5st)
      Einhell 2351135 Schuimstoffilterset (5st)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.