usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body

Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body
Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body
Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body
Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body
Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body
72,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Einhell 4465160 Accu multitool, jouw veelzijdige partner in crime
      Maak kennis met de Einhell TE-MG 18 Li Solo 18V Li-Ion accu Multitool body, jouw beste vriend voor een breed scala aan klussen. Of je nu snijdt, schraapt of schuurt, deze multitool van Einhell is gemaakt om het allemaal aan te kunnen. Modelcode 4465160, ook wel bekend als de TE-MG 18, is een essentiële toevoeging aan de gereedschapskist van elke doe-het-zelver en professional. Met zijn 18 volt accu, die deel uitmaakt van het Power X-Change platform, biedt deze multitool een krachtige en efficiënte werking zonder het gedoe van kabels. De Li-ion batterijtechnologie verzekert lange werktijden en een snel herlaadproces, terwijl de oscillerende motor een precieze en controleerbare ervaring biedt. Met een oscillatiehoek van 3,2 graden links en rechts, gecombineerd met een softgrip, verzekert hij comfort en precisie bij elk gebruik. Welkom in de wereld van Einhell, waar kracht en veelzijdigheid hand in hand gaan.

      Een veilige haven voor klussers
      Veiligheid en duurzaamheid gaan voorop bij de Einhell TE-MG 18 Li Solo. Deze multitool is niet alleen voorzien van een hoogwaardige oscillerende motor die garant staat voor betrouwbaarheid, maar de inclusie van een softgrip handvat zorgt er ook voor dat je met maximale controle en comfort te werk gaat. Bij langdurig gebruik blijft de multitool comfortabel in de hand liggen, waardoor de kans op vermoeidheid of slippage vermindert. Zo ben je beschermd tegen potentiële gevaren tijdens het klussen. Bovendien draagt het efficiënte energiegebruik van de accu bij aan de duurzaamheid van zowel de multitool als de accu zelf, wat resulteert in minder frequente vervangingen en een lagere impact op het milieu. Werk veilig, werk slim, werk met Einhell.

      Kies voor gemak, kies onze webshop
      Als je klaar bent om je gereedschapskist uit te breiden met de Einhell TE-MG 18 Li Solo, waarom zou je dan ergens anders kijken? Onze webshop belooft niet alleen scherpe prijzen die je hardverdiende geld respecteren, maar ook snelle levering zodat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe multitool. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken en al je vragen te beantwoorden. Verder geniet je van het comfort van ons groot assortiment, waardoor je alles wat je nodig hebt voor je project op één plek vindt. Maak het jezelf makkelijk, kies voor efficiëntie en kwaliteit. Bestel de Einhell TE-MG 18 Li Solo multitool vandaag nog en ervaar het verschil.

      Accu platform

      Power X-Change

      Oscillatie hoek links/rechts

      3.2 °

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type motor

      Accu

      Koolborstelloos

      Nee

      Motor

      Oscillerend

      Toerental onbelast

      20000 rpm

      Snelspansysteem

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Verpakt in

      Geen

      Voltage

      18

      EAN

      4006825618648

      Artikelnummer

      310652

      1x Multitool
      1x Schuurplaat
      9x schuurvellen (3x K60
      3x K80
      3x K120)
      1x Zaagblad
      1x BIM zaagblad (HSS)
      1x schraper
      1x Halfrond zaagblad
      1x Handleiding

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.