usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u

Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u
Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u
Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u
Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u
Einhell TE-CB 18/78 Li Solo 18V Li-Ion accu bladblazer body - 180km/u
41,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Einhell TE-CB 18/78 Accu bladblazer: Een frisse wind door je tuin
      Zeg maar dag tegen bladeren en puin die je buitenruimte ontsieren. Met de Einhell TE-CB 18/78 Li Solo blaas je een frisse wind door je tuin, patio of elke plek die wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Deze accubladblazer is uitgerust met een krachtige 18V Li-Ion accu uit de Power-X-Change productlijn, waardoor je geniet van flexibiliteit zonder compromissen. De blaassnelheid haalt zonder moeite de 180 km/u, ideaal voor het wegblazen van zelfs de meest hardnekkige bladeren en vuil. Of je nu te maken hebt met stof, houtresten of herfstbladeren, met de Einhell TE-CB 18/78 Li Solo maak je korte metten met opruimklussen buiten. Dankzij het comfortabele ontwerp met softgrip ligt deze machine niet alleen prettig in de hand, maar bedien je hem ook met gemak, waardoor elk karwei sneller en efficiënter wordt geklaard. Voeg daar de aanpasbaarheid van de snelheidsinstelling aan toe, en je beschikt over een gereedschap dat klaarstaat voor elke uitdaging.

      Duurzaam blazen met finesse
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Einhell TE-CB 18/78 Li Solo bladblazer. Dit begint bij de intelligente elektronische snelheidsinstelling die je de controle geeft om de blaaskracht precies af te stemmen op jouw klus – van lichte stofjes wegblazen tot en met het tackelen van zwaarder vuil. De uitwisselbare Power-X-Change accu voegt hier een extra dimensie van gemak en duurzaamheid aan toe. Het is niet alleen milieuvriendelijker door minder verspilling, het zorgt ook voor een besparing op lange termijn omdat je dezelfde accu voor verschillende gereedschappen binnen de Power-X-Change lijn kunt gebruiken. De machine zelf is ontworpen om betrouwbaar en langdurig te functioneren, met een robuuste constructie die bestand is tegen de eisen van zware schoonmaakklussen in de buitenlucht. Zo geniet je elk seizoen weer van een onberispelijk schone en gastvrije buitenomgeving.

      Waarom je kiest voor ons voor je Einhell avontuur
      Wanneer je de Einhell TE-CB 18/78 Li Solo accu bladblazer aanschaft via onze webshop, stap je in een wereld van gemak, scherpe prijzen en vriendelijke service. Wij begrijpen de waarde van jouw tijd en streven er altijd naar om jouw bestelling snel bij je te krijgen, zodat je geen moment langer hoeft te wachten dan nodig om je tuin of andere buitenruimtes in topconditie te brengen. Bovendien, met ons uitgebreide assortiment van Einhell-producten en accessoires, inclusief de veelzijdige Power-X-Change productlijn, heb je altijd toegang tot alles wat je nodig hebt voor je klussen, groot of klein. Shop bij ons en ervaar hoe makkelijk het is om jouw buitenomgeving te transformeren met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Einhell – allemaal met een paar muisklikken. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen jouw klusuitdagingen op te lossen met gemak en vertrouwen.

      Type motor

      Accu

      Variabele blaassnelheid

      Ja

      Luchtsnelheid

      180 km/h

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      4006825631746

      Artikelnummer

      310691

      1x Einhell TE-CB 18/78 Bladblazer
      3x Mondstukken

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.