usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell TC-EN 20 Combi tacker - Nieten & Spijkers - 6-14mm

Einhell TC-EN 20 Combi tacker - Nieten & Spijkers - 6-14mm
43,19

Verwachte leverdatum

21-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell 4257890 Tacker: jouw veelzijdige partner voor klussen en projecten
      De Einhell TC-EN 20 is niet zomaar een nietmachine; het is jouw betrouwbare partner voor een breed scala aan werkzaamheden in huis, de garage of op de werkplaats. Stel je voor: je bent bezig met het vastzetten van latjes tegen een muur, het bekleden van houten meubels met stof, of vergelijkbare klussen die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vereisen. Hier schittert de Einhell TC-EN 20 door zijn veelzijdigheid, omdat hij zowel nietjes als spijkers (van het type 48 en 53 respectievelijk) met een lengte tot 14 millimeter schiet, met een indrukwekkende schietfrequentie van 20 schoten per minuut. Aangesloten op netstroom (220-240 V) staat deze machine altijd klaar om jou te ondersteunen in je projecten, groot of klein. Een ergonomisch vormgegeven softgrip handgreep vermindert trillingen, waardoor de machine comfortabel en stevig in de hand ligt. Handig is de indicator die je laat zien hoeveel nietjes en spijkers je nog hebt, zodat je vloeiend kunt blijven werken. Met de standaard meegeleverde 1.000 nietjes en 500 spijkers ben je direct klaar om aan de slag te gaan. De afmetingen van dit veelzijdige gereedschap (198 mm hoog, 277 mm lang en 71 mm breed) maken het een compacte, maar krachtige aanwinst voor elke gereedschapskist.

      Veiligheid en betrouwbaarheid voorop met de Einhell TC-EN 20 Tacker
      Bij al jouw klussen is veiligheid iets wat geen compromissen accepteert. Daarom is de Einhell TC-EN 20 Combi tacker niet alleen veelzijdig en sterk, maar ook ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De ingebouwde veiligheidsneus garandeert dat de machine alleen werkt als het veilig is om te doen, terwijl de ergonomische softgrip handgreep de trillingen absorbeert, zodat je de controle blijft houden. Dit betekent dat je met gerust hart en volle concentratie jouw project kunt voltooien, wetende dat je gereedschap betrouwbaar en veilig is. De tacker is robuust en duurzaam, ideaal voor langdurig gebruik zonder in te leveren op comfort of veiligheid. Het typische elektrische ontwerp van de motor geschikt voor 220-240 V, gecombineerd met een draaddikte van 0,75 millimeter, toont aan dat gedachte en zorg zijn besteed aan het creëren van een gereedschap dat net zo hard werkt als jij en tegelijkertijd de veiligheidsnormen handhaaft die je verwacht van jouw klusaccessoires.

      Kies voor gemak, kies voor onze webshop
      Wanneer je besluit de Einhell TC-EN 20 Combi tacker aan te schaffen, kies je niet alleen voor een veelzijdig en betrouwbaar gereedschap, maar ook voor het gemak en de vele voordelen van bestellen via onze webshop. Met een snelle levering heb je jouw nieuwe tacker in no-time in huis, klaar om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je altijd waar voor je geld krijgt. We staan bekend om onze vriendelijke service; we staan altijd klaar om advies te geven of vragen te beantwoorden, wat jouw winkelervaring aangenaam en zorgeloos maakt. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, onze webshop met zijn groot assortiment biedt je alles wat je nodig hebt om jouw klussen succesvol uit te voeren. Kies voor de Einhell TC-EN 20 Combi tacker en ervaar het gemak, de betrouwbaarheid en de kwaliteit die onze webshop je biedt.

      Werkt op

      Netstroom

      Hoogte (Product)

      198 mm

      Draaddikte

      0.75 mm

      Brad spijker lengte

      14 mm

      Gewicht (Product)

      1.09 kg

      Breedte (Product)

      71 mm

      Lengte (Product)

      277 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4006825615647

      1000x Nieten
      500x Spijkers

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.