usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm

Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier - 80L - 56cm
591,79
537,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell GC-PM 56/2 Benzine grasmaaier: jouw gazon’s nieuwe beste vriend
      Duik in de wereld van tuinonderhoud met de Einhell GC-PM 56/2 S HW, een topkeuze voor elke gazonliefhebber op zoek naar kracht, precisie en betrouwbaarheid. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2800 watt en een royale maaibreedte van 56 centimeter, staat deze benzine grasmaaier garant voor efficiënt en effectief maaien. Denk groot met de capaciteit om gazons tot 2200 vierkante meter met gemak te verzorgen. Of je nu kiest voor de mulchfunctie om je gazon te voeden of de 80 liter opvangbak gebruikt om het maaisel netjes op te vangen, deze grasmaaier biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met een viertakt benzinemotor, zes verschillende hoogteverstellingen variërend van 25 tot 70 millimeter, en grote achterwielen die soepel over je gazon rollen, maakt de Einhell GC-PM 56/2 S HW het maaien van elk gazon tot een fluitje van een cent. Duurzaamheid en kracht gaan hand in hand dankzij de robuuste constructie en de geavanceerde technologie, waarmee deze grasmaaier van Einhell zich duidelijk onderscheidt.

      Veilig en duurzaam: Maai met gemoedsrust
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Einhell GC-PM 56/2 S HW, waardoor je met een gerust hart je tuinonderhoud kunt uitvoeren. De grasmaaier is ontworpen om lang mee te gaan, met een stevige constructie en materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen de eisen van regelmatig gebruik. Betrouwbaarheid is een ander kernwoord, met een viertakt benzinemotor die keer op keer zorgt voor een probleemloze start. En dankzij de uitgebreide veiligheidsfuncties, waaronder de intuïtieve besturing en het veilige opbergsysteem voor de opvangbak en mulchaccessoires, kun je zorgeloos en comfortabel maaien. Of je nu een tuinprofessioneel bent of een enthousiaste thuisklusser, de Einhell GC-PM 56/2 S HW zorgt voor een veilige, duurzame en vooral plezierige maai-ervaring.

      Voor kwaliteit en service, zit je hier goed
      Wanneer je de Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier aanschaft, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor een winkelervaring die even rooskleurig is als je perfect gemaaid gazon. Met snelle levering zit je nooit lang te wachten tot je met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Ons gigantische assortiment zorgt ervoor dat alles wat je nog meer nodig hebt voor je tuin en daarbuiten, altijd binnen handbereik is. Scherpe prijzen betekenen dat je altijd waar voor je geld krijgt, zonder compromissen op kwaliteit. En achter elke aankoop staat onze vriendelijke service, klaar om te helpen met eventuele vragen of advies. Kortom, voor de Einhell GC-PM 56/2 S HW Benzine Grasmaaier en alles daarna kies je voor ons. Ontdek vandaag nog het verschil in assortiment, prijs en service en maak van je tuin het gesprek van de buurt.

      Met opvangbak

      Ja

      Type benzinemotor

      Viertakt

      Type motor

      Benzine

      Diameter voorwielen

      200 mm

      Mulchfunctie

      Ja

      Brandstof

      Benzine

      Toerental onbelast

      2850 rpm

      Inhoud opvangbak

      80 l

      Inclusief opvangzak

      Ja

      Maaibreedte

      56 cm

      Opgenomen vermogen

      2800 W

      Maximale maaihoogte

      70 mm

      Maximale gazonoppervlakte

      2200 m²

      Diameter achterwielen

      280 mm

      Tank inhoud

      1.2 l

      Cilinderinhoud

      173 cm³

      Aantal hoogteverstellingen

      6

      Minimale maaihoogte

      25 mm

      EAN

      4006825646450

      Artikelnummer

      310796

      1x Einhell GC-PM 56/2 grasmaaier
      1x Maaimes
      1x Mulching Adapter
      1x Reinigingsgereedschap
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.