usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell GC-KS 2540 Hakselaar - 2500W

Einhell GC-KS 2540 Hakselaar - 2500W
142,69

Verwachte leverdatum

17-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell GC-KS 2540 Hakselaar, de krachtpatser voor je tuin
      Als tuinliefhebber weet je dat goed gereedschap het halve werk is. Ontmoet de Einhell GC-KS 2540 Hakselaar - een 2500W sterke bondgenoot in de strijd tegen tuinafval. Deze meshakselaar met een opgenomen vermogen van een indrukwekkende 2500 Watt en een stationair toerental van 3.800 t/min is jouw go-to voor het efficiënt versnipperen van gesnoeid materiaal. De twee robuuste omkeerbare messen, vervaardigd uit speciaal staal, zorgen dat takken met een diameter tot 40mm moeiteloos worden verwerkt. Zijn grote trechteropening maakt het inbrengen van snoeisel gemakkelijk, terwijl de veiligheidskap en de onderhoudsvriendelijke constructie jouw werkzaamheden niet alleen vlotter, maar ook veiliger maken. Verder maakt het stevige chassis met wielen en een handige transporthandgreep deze hakselaar uitermate mobiel, zodat je hem zonder zorgen naar elke hoek van je tuin of plantsoen manoeuvreert. En met de meegeleverde opvangzak zijn de gehakselde resten zo opgeruimd.

      Tuinieren met een gerust hart
      Jouw veiligheid staat voorop, ook in de tuin. Daarom is de Einhell GC-KS 2540 Hakselaar ontworpen met duurzaamheid en betrouwbaarheid als uitgangspunt. De robuuste omkeerbare messen garanderen niet alleen een lange levensduur, maar ook een consistente prestatie keer op keer. Om overbelasting tegen te gaan en zo de levensduur nog verder te verlengen, is de hakselaar uitgerust met een motorbeveiligingsschakelaar. Het gemak van onderhoud wordt verder ondersteund door de openklapbare trechter, waarmee reiniging en eventuele onderhoudswerkzaamheden een fluitje van een cent worden. Of het nu de veiligheidskap is die onbedoelde toegang tot de draaiende messen blokkeert of de duwstok die het veilig verwijderen van materiaal uit de trechter mogelijk maakt, jouw veiligheid en die van je dierbaren is gewaarborgd terwijl je tuiniert met deze hakselaar.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      We snappen het, een nieuw stuk gereedschap uitzoeken kan best een avontuur zijn. Maar bij ons wordt dat avontuur een fluitje van een cent. Niet alleen biedt onze webshop je de Einhell GC-KS 2540 Hakselaar aan tegen scherpe prijzen, maar ook profiteer je van ons groot assortiment en een snelle levering. Geen wekenlang wachten op je nieuwe aanwinst; we doen ons best om jouw hakselaar zo snel als mogelijk veilig bij jou thuis te krijgen. En heb je vragen of hulp nodig bij je keuze? Dan staat onze vriendelijke service voor je klaar met advies op maat. Want bij ons is jouw tevredenheid onze prioriteit; of het nu gaat om het toevoegen van een nieuwe tool aan je tuinarsenaal of om het volgende tuinproject een stuk gemakkelijker te maken.

      Werkt op

      Netstroom

      Toerental onbelast

      3800 rpm

      Opgenomen vermogen

      2500 W

      Maximale snijdikte

      40 mm

      Inhoud opvangbak

      0 l

      EAN

      4006825638233

      1x Hakselaar
      1x Opvangzak
      1x Handleiding

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.