usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell CE-BC 6 M 12V Accu oplader - 6A

Einhell CE-BC 6 M 12V Accu oplader - 6A
58,79

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell CE-BC 6 M Acculader: De ultieme power partner voor jouw accu
      Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en slimme manier om je accu op te laden? Zoek niet verder! De Einhell CE-BC 6 M 12V Accu oplader - 6A is jouw ideale partner. Dit intelligente apparaat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne voertuigen en hun hightech accu’s. Of je nu een motor hebt, een camper, een zitmaaier of een boot, deze acculader zorgt ervoor dat je accu altijd klaar is voor actie. Met de capaciteit om zich automatisch aan te passen aan de 12V accuspanning en een reeks van technische beveiligings- en onderhoudsmechanismen, ben je verzekerd van een high-speed, low-stress laadervaring. De druppellaadfunctie en de winterlaadmodus plus de bescherming tegen overladen, kortsluiting en verkeerd aangesloten polen maken het een onmisbaar hulpmiddel in je garage.

      Veilig ter zee en op het land: jouw betrouwbare energiebron
      Jouw veiligheid en de duurzaamheid van je accu staan voorop bij de Einhell CE-BC 6 M. Met een innovatieve microprocessorcontrole, analyseert deze acculader de status van je accu en past automatisch de laadcyclus aan om optimale omstandigheden te garanderen. De druppellaadfunctie beschermt de accu tegen overbelasting en houdt hem in topconditie, zelfs als je voertuig langere tijd stilstaat. De speciale winterlaadmodus garandeert dat je voertuig zelfs in de koudste omstandigheden startklaar is. Met de IP65-classificatie, is deze acculader stofdicht en beschermd tegen waterstralen. De geïsoleerde accuklemmen en het LCD-display dat de laadstatus toont, leveren een gebruikservaring die zowel veilig als gebruikersvriendelijk is.

      Boost je batterij, boost je dag: Waarom bestellen bij ons?
      Haal de Einhell CE-BC 6 M 12V Acculader - 6A in huis en geniet van de voordelen die onze webshop biedt. Met onze snelle levering mis je geen moment en ben je direct klaar voor actie. Dankzij ons grote assortiment vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Maar dat is nog niet alles; onze service gaat net dat stapje verder. Met ons vriendelijke, deskundige team bieden wij een shopervaring die net zo betrouwbaar is als de Einhell CE-BC 6 M acculader zelf. Bestel nu en zorg ervoor dat jouw accu nooit meer tekortschiet, waar je ook bent, wat je ook doet.

      Lader geschikt voor

      Loodzuur

      Voltage

      12

      EAN

      4006825640328

      1x Einhell CE-BC 6 M acculader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.