usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell 18V Power-X-Change Li-Ion accu starterset incl. lader (1x 2.5Ah)

Einhell 18V Power-X-Change Li-Ion accu starterset incl. lader (1x 2.5Ah)
31,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Einhell 4512097 Accu starterset: alles wat je nodig hebt in één pakket
      Is het tijd om jouw gereedschapsarsenaal uit te breiden of te vernieuwen? Dan is de Einhell 18V Power-X-Change Li-Ion accu starterset inclusief lader (1x 2.5Ah) precies wat je nodig hebt! Deze starterset bevat een krachtige 18V 2.5Ah accu die deel uitmaakt van het veelzijdige Power X-Change accuplatform. Dit platform biedt je de flexibiliteit om één accu te gebruiken voor al je gereedschappen. De accu heeft een schuifaccu aansluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen en vervangen. De set wordt compleet met een snelle lader geleverd, zodat je nooit lang hoeft te wachten voordat je weer aan de slag kunt. De accu is uitgerust met een handige 3-staps LED batterij-indicator en heeft een stevige behuizing met rubberen coating voor extra grip en duurzaamheid. Met deze set ben je klaar voor elke klus, groot of klein!

      Veilig en duurzaam klussen met garantie op betrouwbaarheid
      Met de Einhell 18V Power-X-Change Li-Ion accu starterset kun je met een gerust hart aan elke klus beginnen. De accu en lader zijn ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. De snellader beschikt over een intelligente langzaam oplaadfunctie/reparatiemodus, speciaal ontworpen om diep ontladen accu's te herstellen en te optimaliseren voor een langere levensduur. Dit niet alleen bespaart kosten op lange termijn, maar is ook beter voor het milieu. Daarnaast biedt de rubberen behuizing van de accu niet alleen een stevige grip maar beschermt ook tegen impacts en de slijtage van dagelijks gebruik. Deze kit is je betrouwbare partner voor duurzaam en veilig werken, keer op keer.

      Waarom deze starterset onmisbaar is voor jouw gereedschapscollectie
      Twijfelen is niet meer nodig! De Einhell 18V Power-X-Change Li-Ion accu starterset inclusief lader (1x 2.5Ah) is de perfecte toevoeging aan je gereedschapscollectie. En waarom zou je dit juweeltje bij ons bestellen? Ten eerste, we bieden je een snelle levering, zodat je onmiddellijk kunt beginnen met je geplande projecten. Daarnaast profiteer je van onze scherpe prijzen, waardoor je meer krijgt voor minder. Maar dat is nog niet alles: onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te helpen met advies of om vragen te beantwoorden. Begin vandaag nog met het versterken van je gereedschapscollectie en breng je doe-het-zelf projecten naar een hoger niveau!

      Accu aansluiting

      Schuifaccu

      Amperage

      2.5

      Voltage

      18

      EAN

      4006825646962

      1x 2.5Ah Accu
      1x Lader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.