usp1
usp2
usp3

NL

FR

CMT DAF-001 Digitale hoekmeter - 260x50x25mm - 360 graden

CMT DAF-001 Digitale hoekmeter - 260x50x25mm - 360 graden-image
87,19

Verwachte leverdatum

10-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   CMT DAF-001 Hoekmeter: precisie in elke gradatie
   Ontdek de ultieme precisie met de CMT DAF-001 Digitale Hoekmeter, een onmisbaar instrument voor iedere professional of doe-het-zelver die streeft naar nauwkeurigheid. Met zijn indrukwekkende capaciteit om hoeken te meten tot 360 graden ben je verzekerd van een ongeëvenaarde precisie, elke keer weer. Deze digitale hoekmeter blinkt uit in gebruiksgemak dankzij zijn heldere display waarop resultaten tot op 0,05° nauwkeurig worden weergegeven. Compact van formaat (260x50x25mm), maar groots in prestatie, maakt dit apparaat tot een ware aanwinst in je gereedschapskist. Laat de CMT DAF-001 je gids zijn naar perfectie op elk project waarbij hoekmetingen cruciaal zijn.

   Een veilig en duurzaam pad naar nauwkeurigheid
   De CMT DAF-001 Digitale Hoekmeter staat niet alleen bekend om zijn nauwkeurigheid, maar is ook een toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid. Gemaakt van robuuste materialen, kan deze hoekmeter de uitdagingen van elke werkplek aan, terwijl jij je kan richten op het verkrijgen van de perfecte metingen. De betrouwbaarheid van dit apparaat ligt in het feit dat het je in staat stelt je werkzaamheden effectiever uit te voeren zonder zorgen over onnauwkeurigheden of herhaalde metingen. Verminder het risico op fouten en verhoog de efficiëntie van je werkzaamheden met deze solide en betrouwbare partner. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en duurzame constructie is de CMT DAF-001 een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid, duurzaamheid en precisie.

   Een slimme keuze voor elke vakman
   Kies voor de CMT DAF-001 Digitale Hoekmeter en profiteer niet alleen van de precisie die dit apparaat biedt, maar ook van de voordelen die komen met het bestellen via onze webshop. Geniet van snelle levering, zodat je meteen aan de slag kunt met je volgende project. Ons groot assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die je budget niet overschrijden. Bij ons staat een vriendelijke service altijd centraal; onze experts staan klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. Maak de CMT DAF-001 Digitale Hoekmeter tot het volgende hoogwaardige instrument in jouw gereedschapsarsenaal en ervaar het verschil in kwaliteit en service.

   Gradenhoek

   360 °

   EAN

   0664252030811

   Artikelnummer

   315916

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.