Brüder Mannesmann 007-T-GS-8 Hydraulische potkrik - 385x200mm - 8ton

35,69 29,50

Bijzondere kenmerken

Deze krik dient uitsluitend voor het opkrikken van voertuigen met een maximaal gewicht van 8.000 kg. De krik mag niet worden gebruikt als bok onder de auto voor het ondersteunen van opgekrikte voertuigen.

Veiligheidsinstructie:
Controleer voor u de krik gebruikt altijd of hij niet beschadigd is en goed functioneert.
Gebruik de krik uitsluitend voor het opkrikken van het voertuig. Voor reparatie- of inspectiewerkzaamheden aan het opgekrikte voertuig moet dat door de juiste bokken onder het voertuig worden vastgezet.
De krik mag worden gebruikt voor het opkrikken van voertuigen tot een maximaal gewicht van 8000 kg. Bij overbelasting kan de krik worden beschadigd en bestaat er gevaar voor ongevallen.
Stel de toegestane hefpunten van uw voertuig vast aan de hand van het bij het voertuig behorende instructieboekje.
De krik mag alleen op een vaste en horizontale ondergrond worden gebruikt. Voor het opkrikken moet het voertuig worden vastgezet tegen wegrollen.
Gebruik de krik niet, als er personen in het voertuig zitten of iemand tegen het voertuig leunt.

Bediening:
1. Voor het sluiten van het uitlaatventiel de pompstang op het ventiel zetten en met de klok mee tot de aanslag draaien.
2. Beveilig uw voertuig tegen wegrollen voor u begint te werken door het aantrekken van de handrem en het eronder leggen van een keil.
3. Schuif de krik zo onder het voertuig dat het hefpunt bij het opkrikken geen beschadigingen aan de onderkant van het voertuig veroorzaakt (zie het instructieboekje van het voertuig), maar op het juiste punt van het frame of het chassis wordt neergezet.
4. Het voertuig door pompbeweging van de pompstang langzaam omhoog laten komen. Let er daarbij altijd op dat het voertuig niet wegglijdt of de krik omvalt.
5. Als het voertuig ver genoeg is opgekrikt moet het worden vastgezet door daarvoor geschikte bokken onder het voertuig, vóór daar inspectie of onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.
6. Gebruik de krik in geen geval als bok onder het voertuig!
7. Voor het laten zakken van het voertuig het uitlaatventiel met de pompstang openen door langzaam tegen de klok in te draaien tot de hefcilinder naar beneden komt.

Specificaties

Max. draagkracht: 8.000 kg
Min. hoogte: 200 mm
Max. hoogte: 385 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamBrüder Mannesmann 007-T-GS-8 Hydraulische potkrik - 385x200mm - 8ton
Type nummer007-T-GS-8
FabrikantBrüder Mannesmann
EAN

Merkinformatie:

Deze Brüder Mannesmann 007-T-GS-8 is een Krik. Brüder Mannesmann staat bekend om haar hoge kwaliteit. Fixami.be heeft een breed assortiment in Brüder Mannesmann Krik. Net als op al het Brüder Mannesmann gereedschap krijg je op deze Brüder Mannesmann 007-T-GS-8 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice