usp1
usp2
usp3

NL

FR

Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
58,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Zet stroom in jouw project met de Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader
      Sta jij te popelen om met je Bosch gereedschap de tuin of klusprojecten aan te pakken, maar is je accu leeg? Geen zorgen, de Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader is jouw redder in nood. Deze krachtpatser is ontworpen voor de echte doe-het-zelvers die vertrouwen op de kwaliteit van Bosch Garden productlijn. Met de betrouwbare Lithium-Ion batterijtechnologie laad je binnen no-time jouw gereedschap weer op, om zo snel mogelijk verder te kunnen met je werk. Dit stukje high-tech, geschikt voor alle 36V Lithium-Ion accu's, staat garant voor efficiëntie en duurzaamheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je accu het wel houdt tot het einde van je project. De spanning is letterlijk en figuurlijk om te snijden met dit voltage bereik van 36V. Kortom, de Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader is essentieel in het arsenaal van elke klusser en tuinierder die op zoek is naar gemak, snelheid en betrouwbaarheid.

      Veilig aan de lading
      De Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader is niet alleen een krachtpatser in het opladen van je accu's, maar ook een betrouwbare partner als het aankomt op veiligheid en duurzaamheid. Dit apparaat is zorgvuldig ontworpen om jouw accu's op de meest optimale en veilige wijze te laden. Dankzij de intelligente laadtechnologie wordt het oplaadproces constant gemonitord en aangepast aan de behoeften van je accu, wat oververhitting en overladen voorkomt. Dit betekent meer levensduur voor je accu’s, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan de duurzaamheid van je gereedschap en een kleinere ecologische voetafdruk. Bovendien zorgt deze zorgvuldigheid ervoor dat je met gerust hart je apparaten aan de lader kunt laten, wetende dat Bosch’s technologie waakt over de veiligheid en integriteit van je geliefde gereedschap. Door voor de Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader te kiezen, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een toekomst waarin veilig en duurzaam werken centraal staat.

      Waarom hier je acculader kopen?
      Denk je eraan om de Bosch AL 3620 CV 36V Li-Ion accu standaardlader toe te voegen aan je gereedschapscollectie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ons profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van onze razendsnelle levering. Geen lange wachttijden meer; voor je het weet, is jouw nieuwe lader onderweg en klaar om je gereedschap binnen de kortste keren weer van energie te voorzien. Het streven naar vriendelijke service zit in ons DNA, dus je kunt rekenen op een aangename shopervaring van begin tot eind. Bovendien, door deel uit te maken van ons groot assortiment, vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor jouw klus- of tuinavonturen op één plek. Maak dus niet alleen je gereedschap blij met een nieuwe acculader, maar trakteer jezelf op het gemak en de betrouwbaarheid van winkelen bij een webshop die weet wat klussers nodig hebben.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Lader geschikt voor

      Lithium-Ion

      Voltage

      36

      Productlijn

      Bosch Garden

      EAN

      3165140660419

      Artikelnummer

      196243

      1x Bosch AL 3620 CV acculader

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster