Testo, marktleider in meetinstrumenten en meettechnologie

Sinds 1986 staat Testo met haar hoogwaardige meetinstrumenten voor baanbrekende innovaties binnen de meettechnologie. Met haar uitgestrekte en constant vernieuwende aanbod van meetinstrumenten bestiert het de top. Voor iedere vakman een betrouwbare partner! Het assortiment van Testo beslaat allerlei intuïtieve en vooruitstrevende meetinstrumenten: hoge druksensoren, hygrometers, vochtmeters, thermometers, enzovoorts.

Bij Testo staat innovatie centraal. Liefst 16% van Testo’s jaaromzet wordt telkens gereserveerd voor onderzoek & ontwikkeling. Waarom Testo? Anders dan andere spelers in de markt van meetapparatuur heeft het bijvoorbeeld al meetinstrumenten beschikbaar welke bediend kunnen worden met uw smartphone. Uitvoeringen uit de Testo Smart Probes Serie kunnen via de Smart Probe App draadloos communiceren met smartphone maar ook tablet.

Meten wordt zo eenvoudiger, sneller en completer. Bovendien zijn deze meetinstrumenten compact en professioneel. Deze intuïtieve technologie is slechts een voorbeeld van de vooruitstrevendheid van Testo.