Nieuw: productvideo’s bij onze tools, want u kijkt toch liever naar een mooi filmpje?

Vanaf nu hebben we voor een deel van het assortiment vette productvideo’s beschikbaar. Wat u hier aan heeft? We zijn visueel ingestelde wezens. Beeld springt een stuk meer in het oog toch? Bovendien legt een filmpje vaak veel sneller iets uit, dan er talloze woorden bij te halen.

Mooie beelden van gereedschap

Filmpjes zijn een stuk leuker om naar te kijken! Merken als Nike, Apple of McDonald’s maken video’s van hun producten waarbij het spektakel van het scherm afdruipt. Zo beleeft iedereen het merk een stuk meer, waar of niet waar?

Ook voor gereedschap zijn video's super interessant. Het is soms toch best complex al die machines? En welke machine moet ik daar nou weer voor gebruiken? En wat kan ik precies met die machine? Fixami.be verkoopt prachtige machines van de mooiste merken. Gereedschap van Makita, DeWalt, Bosch, Milwaukee, etc. Bijna al deze merken maken officiële productvideo’s. En het goede nieuws is dat wij die video’s vanaf nu gaan tonen bij de producten! Nog niet van alle merken, maar daar zijn we druk mee bezig. We beginnen met een mooi rijtje aan merken, en vanaf daar komen er steeds meer bij.

Productvideo’s van DemoUp

We zijn een mooie samenwerking aangegaan met DemoUp, een grote internationale speler uit Berlijn. Zij hebben officiële samenwerkingen met A-merken en via hun systeem kunnen wij video’s tonen. Ervaar het vanaf nu zelf op onze site en laat ons weten wat u ervan vindt. Klus ze!