usp1
usp2
usp3

NL

FR

5 Gereedschapscadeaus voor hem

De feestdagen komen er weer aan. Wanneer je een man een cadeau wil geven denk je misschien eerst aan de traditionele cadeaus, zoals een paar sokken of een nieuwe parfum. Wees uniek en verras je man, broer, vriend of vader met nieuw gereedschap! De perfecte inspiratie voor handig en praktisch gereedschap om cadeau te doen vind je hieronder.

1. Gereedschapskoffer

Een gereedschapskoffer is ideaal om losliggend gereedschap netjes in op te bergen. Slingerende schroevendraaiers en schroeven zijn verleden tijd. Daarnaast bescherm je hiermee je gereedschap is alles makkelijk mee te nemen om te gaan klussen op een andere locatie.

2. Schroevendraaierset

Een schroevendraaierset bestaat uit verschillende schroevendraaiers, met voor iedere maat en type schroef een andere schroevendraaier. Een cadeau waar iedere man gebruik van kan maken. Bij Fixami.be verkrijgbaar van verschillende merken als Wera, Wiha en Gedore.

3. Klusstartersset

Is je man, broer, vriend of vader (nog) niet zo’n ervaren klusser? Een geschikt cadeau is een startersset. Met dit setje kan iedere beginnende klusser uit de voeten!

4. Bouwradio

Tijdens het klussen mag achtergrondmuziek niet ontbreken. Natuurlijk wil je een radio met goede geluidskwaliteit, die ook nog tegen een stootje kan. Zowel de thuisklusser als de vakman doe je hier een groot plezier mee. Bekende merken zijn: Makita, PerfectPro en Metabo.

5. Werkschoenen

Waar maakt iedere klusser dagelijks gebruik van? Inderdaad; werkschoenen. Fixami.be heeft een uitgebreid aanbod van verschillende maten, merken en modellen. Met ons lange retourtermijn kun je de schoenen zonder problemen omwisselen voor een andere kleur of maat. Geen geschikt cadeau gevonden? Neem een kijkje op onze website voor een uitgebreidere selectie gereedschapscadeaus.

5Gereedschapscadeausvoor-hem.png