usp1
usp2
usp3

NL

FR

Beta 1760S Compacte digitale multimeter - AC/DC 600V - 17600022

Beta 1760S Compacte digitale multimeter - AC/DC 600V - 17600022
74,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beta 17600022 Multimeter: Jouw nauwkeurige partner in metingen
      Maak kennis met de Beta 1760S Compacte digitale multimeter - een ware must-have voor professionals en doe-het-zelvers die precisie hoog in het vaandel dragen. Deze robuuste multimeter is je betrouwbare partner voor het meten van AC/DC spanningen tot 600 Volt, weerstanden tot 2 MΩ en meer, om nog maar te zwijgen over zijn kritische veiligheidsfeatures zoals IP40-bescherming en de overspanningscategorie CAT III 600V. Met functies als autoranging, een groot verlicht display in een prettig leesbaar blauw, auto-power-off en indicatie voor lage batterijspanning, tilt dit instrument je werkzaamheden naar een hoger niveau. Bovendien wordt de Beta 1760S geleverd in een zachte hoes die hem beschermt tijdens transport en opslag, waardoor duurzaamheid een zekerheid is. Zijn compacte formaat, ondersteund door AAA-batterijen, garandeert niet alleen gebruiksgemak maar ook een langdurige inzetbaarheid zonder constant batterijen te hoeven wisselen.

      Veilig en duurzaam meten doe je zo
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee aspecten die hand in hand gaan met de Betrouwbaarheid van de Beta 1760S Compacte digitale multimeter. Met zijn IP40-bescherming ben je verzekerd van een stofbestendig design dat cruciale binnenwerkcomponenten beschermt, terwijl de CAT III 600V-classificatie je garandeert dat je in diverse omgevingen veilig spanningsmetingen kunt uitvoeren. Het autoranging-systeem elimineert menselijke fouten bij het kiezen van de meetrange. Tegelijkertijd zorgt de auto-power-off functie ervoor dat je niet onnodig energie verspilt, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere werkpraktijk. Voeg daar de indicatie voor lage batterij aan toe, en het is duidelijk dat deze multimeter is ontworpen met zowel jouw veiligheid als het milieu in gedachten.

      Waarom zou je elders kijken, als het beste hier ligt?
      Het bestellen van de Beta 1760S Compacte digitale multimeter in onze webshop biedt je niet alleen de zekerheid van een uitstekend product, maar ook van een service die net zo betrouwbaar is. Met onze snelle levering heb je de multimeter in no-time in huis, klaar om je te assisteren in al je projecten. En, mocht je nog iets anders nodig hebben, ons groot assortiment zorgt ervoor dat je alles vindt wat je hartje begeert zonder meerdere winkels te hoeven bezoeken. Voeg daar onze scherpe prijzen en vriendelijke service aan toe, en het is duidelijk dat wij jouw one-stop-shop zijn voor al jouw gereedschapsbehoeften. Kies voor gemak, kies voor zekerheid; jouw projecten verdienen het.

      IP waarde

      IP40

      AC Spanning

      600 V

      Batterijformaat

      AAA

      Overspanningscategorie

      CAT III

      Weerstandsbereik

      2 MΩ

      Verpakt in

      Zak

      DC spanning

      200 V

      Maximale spanning

      600 V

      EAN

      8054809362731

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.