usp1
usp2
usp3

NL

FR

    Excentrische schuurvellen

    (277)

    Delta schuurvellen

    (122)

    Schuurpapier

    (109)

    Vlak schuurvellen

    (101)

    Schuurplateau

    (21)

    Fiberschijven

    (11)

    Overige schuurvellen

    (8)

Prijs

    Laat nog 14 zien
    Laat nog 18 zien
    Laat nog 15 zien
    Laat nog 4 zien
    Laat nog 7 zien

Schuurvellen

Schuuren is zowel een kunst als een noodzaak in de wereld van de bouw en doe-het-zelf projecten. Of je nu de afwerking van een houtbewerkingsproject verzacht, oude verf van een meubelstuk verwijdert of een oppervlak voorbereidt voor een nieuwe laklaag, een ding is zeker: het juiste schuurvel kan het verschil maken tussen gemiddeld en grandioos. Kwaliteit telt, en daarom vind je bij ons een breed assortiment van top-notch accessoires, inclusief schuurvellen die je klus naar een hoger niveau tillen. Met verschillende korrelgroottes en types voor elk denkbaar oppervlak, zorgen onze schuurvellen ervoor dat je elk project met precisie en perfectie kunt afwerken.

De schatkist van schuurvellen

De wereld van Schuurvellen is verrassend veelzijdig. Elk vel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en is ontworpen voor een bepaalde taak. Van fijne afwerkingen tot het grove schuurwerk; het kiezen van het juiste schuurvel is cruciaal voor het eindresultaat. De korrelgrootte is bepalend voor de afwerking - hoe hoger het nummer, hoe fijner het schuurvel. Maar er is meer. Materialen als aluminiumoxide en siliciumcarbide hebben elk hun unieke voordelen, of je nu metaal, hout of kunststof schuurt. Het gebruik van een schuurvel vereist kennis en precisie. Voor een gelijkmatig resultaat is het belangrijk om met de nerfrichting mee te bewegen en lichte, consistente druk toe te passen. Hier zit onze passie: jou voorzien van het beste gereedschap voor jouw project, inclusief het juiste schuurmiddel voor die perfecte afwerking. Interessant is dat bepaalde schuurvellen speciale coatings hebben die voorkomen dat stof zich ophoopt, waardoor je langer en effectiever kunt schuren.

Alles glanst met Fixami

Samenvattend, schuurvellen zijn de niet te onderschatten helden van elke gereedschapskist. Ze tillen de finish van je project naar een hoger niveau en geven je werk die professionele uitstraling. Bij Fixami begrijpen we dat je als professional of enthousiaste doe-het-zelver niet alleen het beste materiaal wilt, maar ook de beste service. Daarom zul je bij ons profiteren van een groot assortiment aan schuurvellen, steeds tegen scherpe prijzen. En omdat wij onze eigen voorraad beheren, zijn veel van onze producten Promotie direct leverbaar. Dat betekent voor jou snelle levering van kwaliteitsproducten, zonder dat je projecten onnodige vertraging oplopen. Met Fixami zorg je ervoor dat elk oppervlak, of het nu hout, metaal of kunststof is, tot in perfectie is afgewerkt.

649 artikelen

Pagina 90 van 28